Νίκη... by Χαρτ για το Ρέθυμνο (84-77 τον Άρη)

Νίκη... by Χαρτ για το Ρέθυμνο (84-77 τον Άρη)

Ο Τζάστιν Χαρτ ξαναπήρε το όπλο του και το Ρέθυμνο επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 84-77 του Άρη στην Κρήτη. Στους 23 πόντους σταμάτησε ο Αμερικανός

Νίκη... by Χαρτ για το Ρέθυμνο (84-77 τον Άρη)
Με ηγέτη τον Τζάστιν Χαρτ, που είχε 23 πόντους, αλλά και τον Νίκο Αγγελόπουλο να «μιλά» σε κρίσιμα σημεία, το Ρέθυμνο επέστρεψε στις επιτυχίες και επικρατώντας του Άρη με 84-77 έκανε τρεις τις νίκες του στην Α1 για την τέταρτη αγωνιστική. Πολλά λάθη και νεκρά διαστήματα για τους «κίτρινους».

Το ματς
Κλείσιμο

Οι δύο ομάδες έβλεπαν το καλάθι σαν κοφίνι από το ξεκίνημα, με το Ρέθυμνο να ξεκινά με 6-0 και τον Άρη να απαντά με 11-0 (6-11). Ο Χαρτ μετά την κακή εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ θύμισε τον παίκτη των δύο πρώτων αγωνιστικών με 10 πόντους στην πρώτη περίοδο (16-15). Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγαλύτερο πλουραλισμό, αλλά έκαναν εύκολα το λάθος (11 στο ημίχρονο) με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα (31-30). Ο Αγγελόπουλος πήρε τη σκυτάλη στο σκορ για τους γηπεδούχους, που κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο με κάρφωμα του Γκάμπριελ και προβάδισμα 46-43.

Διαβάστε περισσότερα στο www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης