Βίντεο: Στο Top-10 του NBA το κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Βίντεο: Στο Top-10 του NBA το κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Δείτε τον Έλληνα γκαρντ-φόργουορντ να «ίπταται» και να καρφώνει στο καλάθι των Μάτζικ

Βίντεο: Στο Top-10 του NBA το κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο!
Τα πρώτα βλέμματα των φίλων του ΝΒΑ στράφηκαν πάνω του κατά την preseason, όταν ο Έλληνας γκαρντ-φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς «έβγαλε μάτια» σε πολλά φιλικά προετοιμασίας, αποδεικνύοντας ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ ομάδας του κορυφαίου επαγγελματικού πρωταθλήματος στον κόσμο.

Το ξεκίνημά του στους επίσημους αγώνες δεν ήταν ανάλογο, δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα παιδί μόλις 19 ετών, που μέχρι εσχάτως αγωνιζόταν στα παρκέ της ΕΣΚΑ και της Α2.

Κλείσιμο
Σιγά-σιγά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παίρνει χρόνο συμμετοχής και, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στους πρωταθλητές Χιτ, όπου σημείωσε (προσωρινό) ρεκόρ καριέρας στο ΝΒΑ, με 11 πόντους σε 21 λεπτά, είχε σημαντική παρουσία και στην αναμέτρηση των Μπακς με τους Μάτζικ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για 19:27, σκόραρε 6 πόντους με 1/1 δίποντο, 0/1 τρίποντο και 4/4 βολές, μάζεψε 2 ριμπάουντ, έδωσε 1 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα και μόλις 1 λάθος.

Μάλιστα, το μοναδικό του καλάθι εντός πεδιάς προήλθε από ένα εντυπωσιακό «alley-oop» κάρφωμα, το οποίο βρέθηκε θέση 6 του Top 10 των καλύτερων φάσεων από τους χθεσινούς αγώνες του ΝΒΑ.

Δείτε το κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τις υπόλοιπες εννέα κορυφαίες φάσεις της χθεσινής ημέρας:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης