Ολική ανατροπή για Παναθηναϊκό, 2-1 στο Αγρίνιο

Ολική ανατροπή για Παναθηναϊκό, 2-1 στο Αγρίνιο

Ο Παναιτωλικός πέτυχε γκολ στο 27΄ με τον Μαρκόφσκι, το οποίο ακυρώθηκε από τον διαιτητή ως οφσάιντ - Οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ με τον Κάπελ, στο 41', με... ριμπάουντ από το χαμένο πέναλτι του Πάουλο - Στο 51', ο Καρέλης ισοφάρισε σε 1-1 για τους «πράσινους» - Το 2-1 για το «τριφύλλι» ο Μπεργκ, στο 85'

Ολική ανατροπή για Παναθηναϊκό, 2-1 στο Αγρίνιο
Σπουδαία νίκη σε μία δύσκολη έδρα και δη με ολική ανατροπή του σκορ πέτυχε ο Παναθηναϊκός στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League, κόντρα στον Παναιτωλικό, με σκορ 2-1. Το «χρυσό» γκολ των «πράσινων» σημείωσε στο 85' ο... συνήθης ύποπτος Μάρκους Μπεργκ, μετά από λάθος της αμυντικής γραμμής των γηπεδούχων.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε, αλλά ο Παναιτωλικός ήταν εκείνος που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, παρ' ότι το γκολ δεν μέτρησε, όταν στο 27' ο Μαρκόφσκι έβαλε την προβολή και υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, με αποτέλεσμα την ακύρωση του τέρματος.

Κλείσιμο
Στο 41', όμως, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, αν και με περιπετειώδη τρόπο. Ο Μαρκόφσκι ανατράπηκε από τον Ταυλαρίδη, ο Πάουλο εκτέλεσε το πέναλτι, ο Στιλ απέκρουσε, αλλά ο Κάπελ πήρε το ριμπάουντ, πετυχαίνοντας το 1-0.

Ότι δεν κατάφερε στο ξεκίνημα του αγώνα ο Παναθηναϊκός, το πέτυχε στο ξεκίνημα της επανάληψης, όταν στο 51', ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Στεφανάκος, έδωσε κατά λάθος την μπάλα στον Μπεργκ, ο Σουηδός μεταβίβασε στον Καρέλη και ο τελευταίος με προβολή ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 85' ο Παναθηναϊκός πέτυχε την ολική ανατροπή του σκορ, μετά από νέο λάθος στην άμυνα του Παναιτωλικού. Αυτή τη φορά ο Κούσας ήταν ο «μοιραίος» παίκτης για τους γηπεδούχους, στρώνοντας την μπάλα στον Μπεργκ, ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα να πετύχει το 2-1 για την ομάδα του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης