Λούμπος Μίχελ: «Ο ΠΑΟΚ θέλει να γκρεμίσει την κυριαρχία του Ολυμπιακού»

Λούμπος Μίχελ: «Ο ΠΑΟΚ θέλει να γκρεμίσει την κυριαρχία του Ολυμπιακού»

ΠΑΟΚ, Σαββίδης, Μακ, Άρνεσεν και… Ολυμπιακός! Διαβάστε τι είπε σε μεγάλη συνέντευξη του στην Σλοβακία ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ

Λούμπος Μίχελ: «Ο ΠΑΟΚ θέλει να γκρεμίσει την κυριαρχία του Ολυμπιακού»
Ο Σλοβάκος πρώην διαιτητής αναφέρθηκε στην γνωριμία του με τον Ιβάν Σαββίδη και τους λόγους που τον οδήγησαν να πει το «ναι» στην πρόταση του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ να αφήσει το Ντόνετσκ και την Σαχτάρ και να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

«Η πρώτη μου επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη ήταν πριν δύο χρόνια, συναντηθήκαμε και ήθελε να πάω στον ΠΑΟΚ. Του είπα ότι έχω συμβόλαιο με την Σαχτάρ και θέλω να το τηρήσω. Μου είπε ότι θα τα ξαναπούμε και πράγματι λίγο πριν την λύση του συμβολαίου μου τηλεφωνηθήκαμε και μιλήσαμε για αυτή την προοπτική», είπε αρχικά ο 48χρονος Σλοβάκος και στάθηκε στους στόχους του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ θέλει να γκρεμίσει την κυριαρχία του Ολυμπιακού και να πετύχει στην Ευρώπη», ήταν η απάντησή του.

Κλείσιμο
Όσο για τον Ιβάν Σαββίδη και αυτό που τον έπεισε να αφήσει την Ουκρανία και να έρθει στην Ελλάδα υποστήριξε:

«Υπήρχαν άλλες δύο προτάσεις αλλά δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Θέλω να επικεντρωθώ στην εργασία μου στην Ελλάδα πλέον. Ο ΠΑΟΚ ήταν ο πιο γρήγορος, είχα αυξημένες επαφές μαζί τους και δέχθηκα την προσφορά. Ο πρόεδρος της Σαχτάρ δεν ένιωσε έκπληξη καθώς τον είχα ενημερώσει για την πρόταση από την Ελλάδα και πριν δύο χρόνια. Ο Ιβάν Σαββίδης μεγάλωσε στη Γεωργία και σήμερα ζει στο Ροστόφ. Του άρεσε η ιστορία της Σαχτάρ και η ανάπτυξη της, η οποία από επαρχιακή ομάδα έγινε ευρωπαϊκή και παίζει συνέχεια στο Champions League. Κάτι παρόμοιο θέλει να επιτευχθεί και με τον ΠΑΟΚ».

Μιλώντας για τις φήμες παραχώρησης του Ρόμπερτ Μακ στην Ιταλία σχολίασε: «Σε κάθε μεταγραφική περίοδο υπάρχουν τέτοιες φήμες και ειδικά όταν ένας παίκτης γίνεται όλο και καλύτερος. Ο Μακ έκανε δύο καλά παιχνίδια απέναντι στην Ντόρτμουντ και πήγε καλά στην εθνική ομάδα. Ακόμα δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ με το θέμα του Μακ. Μερικές φορές οι ατζέντηδες δημιουργούν αυτές τις φήμες για να ανεβάσουν το κασέ του παίκτη. Ο Μακ είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας. Μου έχει πει ότι ήδη νιώθει κουρασμένος καθώς η ομάδα έχει δώσει ήδη πολλούς αγώνες και υπάρχουν τα play off ευτυχώς έκανε καλή προετοιμασία».

Τέλος αναφέρθηκε στον Φρανκ Αρνεσεν και το δικό του ρόλο στην ομάδα, ενώ δεν υπάρχει αναφορά γύρω από τα προεδρικά καθήκοντα, αφού η συνέντευξη δόθηκε πριν από τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ.

«Θα έχω ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες από ότι είχα στην Σαχτάρ. Έχουμε δημιουργήσει μια επιτροπή που ηγείται ο Αθλητικός Διευθυντής Φράνκ Άρνεσεν και είμαι και εγω μέσα και αυτή η επιτροπή ασχολείται με όλα τα θέματα, μεταγραφικά, ακαδημίες, αγορές-πωλήσεις παικτών κλπ.Επίσης θα ασχοληθώ και με το εμπορικό κομμάτι του ΠΑΟΚ, που σε αντίθεση με την Σαχτάρ είναι ισχυρότερος, καθώς έχει μια μεγάλη βάση οπαδών σε όλο το κόσμο. Σε αυτό το κομμάτι βλέπω μεγάλες δυνατότητες».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης