Δύο Έλληνες θα έχει στο ρόστερ της την επόμενη σεζόν η Ανδόρα καθώς μετά τον Γιώργο Μπόγρη απέκτησε και τον Θανάση Αντετοκούνμπο (1992, 2.01).
Οι εμφανίσεις του αδελφού του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την εθνική ανδρών στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Τορίνο και οι αμυντικές ικανότητές του εκτιμήθηκαν από το τεχνικό τιμ της ομάδας του ισπανικού πρωταθλήματος.
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν θα επιστρέψει στις ΗΠΑ, αλλά θα αγωνιστεί στο καλύτερο εθνικό πρωτάθλημα μπάσκετ της Ευρώπης, αφού συμφώνησε με τη διοίκηση της Ανδόρα και πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση του συλλόγου.
Το καινοτόμο workstation laptop MSI Prestige A16 AI+ και ικανοποιεί ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των σύγχρονων επαγγελματιών και δημιουργών περιεχομένου.
Στις μέρες μας θα συναντήσει κανείς συχνά συζητήσεις γύρω από το ζήτημα της υπογονιμότητας και των υπηρεσιών υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Αδιαμφισβήτητα, αποτελεί ένα σύγχρονο πρόβλημα - που όλο και περισσότεροι μιλούν ανοιχτά για αυτό - με μια ευτυχώς, σύγχρονη λύση, αυτήν της εξωσωματικής. Το καμπανάκι από το “βιολογικό ρολόι” που συνοδεύεται με άγχος, αναστάτωση και ανησυχία, μετατρέπεται με τη βοήθεια της εξωσωματικής σε ευκαιρία, και απτή πραγματικότητα ως προς τον οικογενειακό προγραμματισμό, τη διατήρηση της γονιμότητας και τελικά το όνειρο της τεκνοποίησης.
Η Protergia επιβραβεύει τους πελάτες της με δώρα που δεν έχουν ξαναγίνει - Η επόμενη κλήρωση του Protergia PowerGiving θα γίνει στις 7 Μαρτίου και όσο πλησιάζει, η αγωνία κορυφώνεται!