Το... τρελό ποσό που έχει βγάλει ο Τσιτσιπάς στα 20 του!
Κέρδισε την καθολική αναγνώριση, το «μπράβο» του Ναδάλ και... μισό εκατομμύριο δολάρια φουσκώνοντας τον τραπεζικό του λογαριασμό. Κι όλα αυτά για τον Τσιτσιπά στα 20 του
Ανήμερα των 20ών του γενεθλίων, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε δώρο στον εαυτό του (εκτός από τη συμμετοχή του στον τελικό και τη 15η θέση στην παγκόσμια κατάταξη) και 500.340 δολάρια. Έτσι αυτή τη στιμή μετρά σε ρευστό περιουσία που αγγίζει τα 2.000.000 ευρώ.
Να είναι καλά να γίνεται όλο και πιο πλούσιος σε κάθε τομέα της ζωής του!
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.