Εμπειρογνώμονες του ΟΗΕ που βρίσκονται ήδη στη Δαμασκό αναμένεται να επισκεφτούν τον τόπο της επίθεσης
Η Υπατη Εκπρόσωπος του ΟΗΕ για θέματα αφοπλισμού 'Αντζελα Κέιν έφθασε σήμερα στη Δαμασκό για να διαπραγματευτεί τους τρόπους διεξαγωγής έρευνας σχετικά με τις καταγγελίες για επίθεση με χημικά όπλα στα περίχωρα της συριακής πρωτεύουσας.
Η Κέιν, η οποία κατέλυσε στο ξενοδοχείο Four Seasons, θα ζητήσει από τη συριακή κυβέρνηση να επιτρέψει στους εμπειρογνώμονες του ΟΗΕ που βρίσκονται ήδη στη Δαμασκό να επισκεφτούν τον τόπο της επίθεσης.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.