Δείτε τον Ολάντ να κάνει... ποδήλατο στην εξοχή!

Δείτε τον Ολάντ να κάνει... ποδήλατο στην εξοχή!

Το βίντεο-παρωδία με πρωταγωνιστή τον Σοσιαλιστή πρόεδρο της Γαλλίας που κάνει θραύση στο ΥουΤube


Δείτε τον Ολάντ να κάνει... ποδήλατο στην εξοχή!
Ένα βίντεο- παρωδία με πρωταγωνιστή τον Σοσιαλιστή πρόεδρο της Γαλλίας κάνει θραύση τα τελευταία 24ωρα στο ΥουΤube.

O Φρανσουά Ολάντ κάνει ποδήλατο στην εξοχή ξεκινώντας από τις ελβετικές Άλπεις- εκεί όπου έχουν αναζητήσει  καταφύγιο πολλοί πλούσιοι Γάλλοι για να αποφύγουν την μέγγενη της φορολογίας- και καταλήγει στη γενέτειρά του.

Κλείσιμο
Σε όλη την διαδρομή, ο ένοικος των Ηλυσίων είναι στον... κόσμο του. Χαμογελά στο φακό κραδαίνοντας ένα πλακάτ με το σύνθημα "Φορολογώ...".

Οι εμπνευστές του βίντεο είχαν την ιδέα να διακωμωδήσουν τον Γάλλο πρόεδρο απεικονίζοντας τον μ' ένα οικολογικό μεταφορικό μέσο. Το ποδήλατο δεν επελέγη τυχαία. Πολύ απλά, ο Φρανσουά Ολάντ έχει κάνει τη ζωή.... ποδήλατο στους συμπολίτες του και το μόνο που κάνει είναι να φορολογεί.

Φορώντας ένα ψάθινο καπέλο, μία γραβάτα που ανεμίζει σε όλη τη διάρκεια της βόλτας του και τρία μπαλόνια σε χρώματα κόκκινο άσπρο και μπλε -  τα οποία πιθανότατα συμβολίζουν την γαλλική σημαία-  στο πίσω μέρος του ποδηλάτου, ο Γάλλος πρόεδρος αποδεικνύει τις ικανότητές του στο τραγούδι :

"Φορολογώ . Φορολογώ και το βράδυ και το πρωί. Φολολογώ σε όλη μου την διαδρομή"...

Καθ' όλη την διάρκεια της βόλτας του, ο Ολάντ δείχνει σαν να μην συνειδητοποιεί τα όσα συμβαίνουν γύρω του, και είναι πολλά. Ανατινάζονται κτίρια, παίρνουν φωτιά δέντρα και αποθήκες, πολίτες γίνονται αυτόχειρες , ο ίδιος όμως ο Γάλλος πρόεδρος συνεχίζει απτόητος την βόλτα του.

"Αδιαφορώ που όλος ο κόσμος με θεωρεί τρελό., Αδιαφορώ, με ζηλεύουν", τραγουδά ο Ολάντ.

Το βίντεο τελειώνει με τον Πύργο του Άιφελ να εκτοξεύεται σαν να είναι αερόστατο και τον Ολάντ να χασκογελά σηκώνοντας ψηλά τα χέρια...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης