Οι πολυάριθμες διακρίσεις καταδεικνύουν την προσήλωσή της εταιρείας στη βιώσιμη ανάπτυξη, την καινοτομία και την παροχή αξίας στους καταναλωτές, τους εργαζομένους και την κοινωνία.
Τα «σπάει» θεωρία φοιτητή για το «Lost» της Malaysia Airlines
Το γύρο του Διαδικτύου κάνει το σενάριο του 20χρονου Άντριου Όντι για την τύχη του αεροπλάνου των μαλαισιανών αερογραμμών - Υποστηρίζει πως το πρόβλημα ξεκίνησε από την άτρακτο του αεροσκάφους
Τη στιγμή που η επίσημη απάντηση του υπουργού Μεταφορών της Μαλαισίας, είναι: «Ό,τι συνέβη δεν έχει προηγούμενο. Το αεροσκάφος εξαφανίστηκε», δεκάδες είναι τα σενάρια ειδικών και μη για την τύχη του αεροπλάνου των μαλαισιανών αερογραμμών που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ το περασμένο Σάββατο.
Μία από τις θεωρίες, όμως, που έχουν γίνει ανάρπαστες, κάνοντας το γύρο του Διαδικτύου, ανήκει σε έναν 20χρονο Αμερικανό φοιτητή, ο οποίος υποστηρίζει πως το πρόβλημα της πτήσης MH 370 ξεκίνησε από την άτρακτο του αεροσκάφους.
Ο Άντριου Όντι που σπουδάζει Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ, έχει πάθος με την αεροναυπηγική, καθώς ο πιλότος πατέρας του τον μύησε σε αυτή.
Μελέτησε, λοιπόν, με προσοχή όσα στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα για το εξαφανισμένο αεροσκάφος και κατέληξε πως υπήρχε μία αναφορά ρωγμής στην άτρακτο του αεροπλάνου, η οποία επηρέασε το ραντάρ και επομένως το στίγμα που έστελνε στο κέντρο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας.
Μιλώντας στην Singapore Daily δήλωσε πως το πιθανότερο είναι να έπαψε να στέλνει σήμα, ενώ στη συνέχεια υποστηρίζει, για λόγους που δεν εξηγεί, ότι σημειώθηκε σταδιακή αποσυμπίεση, με αποτέλεσμα οι επιβάτες σιγά - σιγά να πέσουν λιπόθυμοι και οι κυβερνήτες να χάσουν την αίσθηση της πραγματικότητας χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να φορέσουν μάσκες οξυγόνου.
Ο Όντι πρόσθεσε, μάλιστα, πως καθώς ήταν νυχτερινή η πτήση, ενδέχεται οι επιβάτες να κοιμόντουσαν και επομένως να μην αντιλήφθηκαν την αποσυμπίεση στην καμπίνα.
Σύμφωνα, πάντα με τη θεωρία του, ο αυτόματος πιλότος διατηρούσε το αεροσκάφος στην προκαθορισμένη πορεία του και υψόμετρο πριν καταπέσει στη θάλασσα της Ανατολικής Κίνας, στον Ειρηνικό Ωκεανό ή στη θάλασσα της Ιαπωνίας, δηλαδή μίλια μακριά από το σημείο που οι τοπικές αρχές ερευνούν.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr