Μύθος ή πραγματικότητα; Η πιο «γόνιμη» γυναίκα όλων των εποχών έφερε στον κόσμο 69 παιδιά!

Μύθος ή πραγματικότητα; Η πιο «γόνιμη» γυναίκα όλων των εποχών έφερε στον κόσμο 69 παιδιά!

Πρόκειται για την Αυστριακή Μπερνάρ Σάινμπεργκ, σύζυγο του χωρικού Φέοντορ Βασίλιεφ, που έζησε τον 18ο αιώνα

Μύθος ή πραγματικότητα; Η πιο «γόνιμη» γυναίκα όλων των εποχών έφερε στον κόσμο 69 παιδιά!
Εάν, πράγματι, ευσταθούν οι πληροφορίες που επικαλείται η γαλλική ιστοσελίδα "Atlantico", τότε η πρώτη σύζυγος του Ρώσου χωρικού Φέοντορ Βασίλιεφ, η Αυστριακή Μπερνάρ Σάινμπεργκ, που έζησε τον 18ο αιώνα, απέκτησε συνολικά 69 τέκνα.

Η Αυστριακή Σάινμπεργκ -που γεννήθηκε το 1707-, σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Yahoo", που επικαλείται την "Αtlantico", ήταν η πρώτη σύζυγος του Βασίλιεφ. Γέννησε 16 φορές δίδυμα, 13 φορές τρίδυμα και τέσσερις φορές τετράδυμα. Η ιστορία ακούγεται απίστευτη, αρχίζει όμως να αποκτά περισσότερη αληθοφάνεια, καθώς την επιβεβαιώνουν κι άλλες πηγές.

Κλείσιμο
Η "Atlantico" υποστηρίζει ότι, στις 27 Φεβρουαρίου του 1782, το περιστατικό καταγράφηκε στα αρχεία του μοναστηριού "Nikolskiy" στη Μόσχα. Στα αρχεία του, είχαν καταγραφεί οι ημερομηνίες γεννήσεων των παιδιών του Βασίλιεφ. Μόνο δύο από τα 69 παιδιά που έφερε στον κόσμο η πρώτη του σύζυγος, γεννήθηκαν πεθαμένα.

Ο Ρώσος χωρικός ζούσε με την πρώτη του σύζυγό στη ρωσική επαρχία Shuya, ωστόσο, ο ίδιος δεν αρκέστηκε στους απογόνους που του χάρισε η Αυστριακή Σάινμπεργκ και βρήκε καταφύγιο σε άλλη αγκαλιά...

"To 1783, το περιοδικό Gentleman's Magazine έγραφε, επικαλούμενο μία αυθεντική επιστολή, με ημερομηνία Αύγουστος του 1782, πως, ο Φέοντορ Βασίλιεφ, ένας χωρικός 75 ετών, σε εξαιρετικά καλή φυσική κατάσταση, απέκτησε συνολικά 87 παιδιά. Εκτός από τα 69 που του χάρισε η πρώτη του σύζυγος, με τη δεύτερη απέκτησε κι άλλα. Η δεύτερη σύζυγός του κυοφόρησε συνολικά οκτώ φορές. Συνολικά γέννησε έξι φορές δίδυμα και δύο φορές τρίδυμα...". 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης