Μαλί: Πέθανε το κοριτσάκι με τον Έμπολα - Είχε ταξιδέψει με λεωφορείο, ενώ ήταν ήταν ασθενής
Υπήρξαν πολλές περιστάσεις κατά τις οποίες μπορεί να εξέθεσε σε κίνδυνο πολλούς ανθρώπους, ενημερώνει ο ΠΟΥ
UPD:
Ένα κοριτσάκι δύο ετών, το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του ιού Έμπολα στο Μαλί, έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή την Παρασκευή το απόγευμα, ανακοίνωσε ένας τοπικός αξιωματούχος των υπηρεσιών υγείας.
Ο αξιωματούχος αυτός, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, είπε ότι το παιδί πέθανε στην πόλη Καγιές του δυτικού Μαλί, γύρω στις 4 το απόγευμα.
Μέχρι στιγμής η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημη πηγή. Ένας κάτοικος της πόλης είπε όμως ότι οι τοπικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί μεταδίδουν την είδηση.
Ο πρώτος ασθενής με Έμπολα στο Μαλί είχε διασχίσει με λεωφορείο τη χώρα ενώ παρουσίαζε ήδη συμπτώματα και υπήρξαν πολλές περιστάσεις κατά τις οποίες μπορεί να εξέθεσε σε κίνδυνο πολλούς ανθρώπους, προειδοποίησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
Κλείσιμο
Ο ΠΟΥ κάλεσε τις αρχές του Μαλί να επιταχύνουν την κατασκευή μιας μονάδας απομόνωσης των ασθενών στην πρωτεύουσα, το Μπαμακό, και να ενημερώνουν τους κατοίκους της χώρας για την εξέλιξη της κατάστασης.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.