Ως γνωστό, στις ΗΠΑ ο καθένας μπορεί να επιλέξει τι θα γράφει η πινακίδα στο αυτοκίνητό του. Οι Έλληνες όμως κατάφεραν να το ανάγουν σε τέχνη, περνώντας τα δικά τους μηνύματα ή δίνοντας στοιχεία για τον χαρακτήρα τους.
Αρκετά από αυτά έχουν χιούμορ, αλλά είναι και μερικά που θα τα χαρακτηρίζαμε επιεικώς γραφικά...
Εντάξει το «Ellinas» ή το «Eat Gyro», αλλά «Pedaras»;
Σε μια λαμπερή τελετή στα «Sponsorship Awards 2025» η bwin έλαμψε με τα έξι βραβεία που κατέκτησε, επιβεβαιώνοντας έτσι τον σημαντικό της ρόλο και στον αθλητικό χώρο.
Το πρόγραμμα ReStart της Mastercard συνδυάζει τη γαστρονομία με έναν κοινωνικό σκοπό, με στόχο την υποστήριξη και ένταξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στην αγορά εργασίας.
Η AVIN δίνει την ευκαιρία στους οδηγούς να γνωρίσουν από κοντά τα κορυφαία, βραβευμένα καύσιμα ACTION και να διεκδικήσουν ταυτόχρονα μοναδικά δώρα, μέσα από έναν συναρπαστικό διαγωνισμό που θα κάνει κάθε διαδρομή καλύτερη.