Γιατί οι λεσβίες κυνηγούν τις στρέιτ;

Γιατί οι λεσβίες κυνηγούν τις στρέιτ;

Οι πραγματικοί λόγοι πίσω από την ερωτική επιθυμία - Μας ελκύει αυτό που δεν μπορούμε να έχουμε; 

Γιατί οι λεσβίες κυνηγούν τις στρέιτ;
Έχετε επιθυμήσει ποτέ κάτι που δεν μπορείτε να έχετε; Θα πείτε ψέμματα αν πείτε όχι. Ξεκινώντας από μικρή ηλικία, όλοι θέλουμε κάτι για το οποίο κάποιος ή κάτι, μας βάζει... απαγορευτικό.

Για κάποιους άντρες μπορεί να είναι η γυναίκα ενός φίλου, για κάποιες γυναίκες ένας παντρεμένος, και γενικότερα, μπορούν να βρεθούν άπειρα παραδείγματα που αποδεικνύουν με διαφορετικούς τρόπους το εξής: Μας τραβάει αυτό που δεν μπορούμε να έχουμε.

Κλείσιμο


Αυτό ακριβώς αποκαλύπτει και η Μο Γουέλτς, κωμικός, σεναριογράφος και δηλωμένη λεσβία, όταν καλείται να απαντήσει στο ερώτημα «Γιατί οι λεσβίες προτιμούν τις στρέιτ;».

«Δεν έχετε ιδέα πόσο ελκυστικές είναι οι μη διαθέσιμες γυναίκες. Είναι οι πιο ελκυστικές και οι πιο ευχάριστες. Είναι λάθος, αλλά είμαι ανταγωνιστική. Προσπαθώ να κερδίσω» ισχυρίζεται η Γουέλτς προσθέτοντας πως η πρώτη γυναίκα με την οποία βγήκε, ήταν μια προσφάτως διαζευγμένη και συνεπώς μη διαθέσιμη γυναίκα.



Και για να το προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο το θέμα, φυσικά υπάρχει και το ερωτικό. Δεν υπάρχει άντρας που να μην καυχιέται για τις ερωτικές του επιδόσεις. Αντίστοιχα και οι γυναίκες. Συνεπώς το να προσφέρεις στον οποιονδήποτε σύντροφό σου, μια πρωτόγνωρη εμπειρία είναι κάτι που, ενδόμυχα, σε καταξιώνει, σου δίνει μια πρωτιά.



«Υπάρχει μεγάλο ποσοστό από το "είμαι ο μόνος που την έκανε να το κάνει αυτό". Υπάρχει πάντα αυτή η σεξουαλική ένταση. Ο ρομαντισμός δεν είναι πάντα πραγματικός» λέει μια άλλη άποψη σχετικά με τη σχέση μεταξύ των λεσβιών και των στρέιτ γυναικών.



Συνεπώς κάνουμε τα... μαθηματικά. Απαγορευμένο, σε συνδυασμό με κάποια ηθική καταξίωση, δίνει ένα πολύ σαφές συμπέρασμα του γιατί οι λεσβίες προτιμούν τις γυναίκες με αρσενικές ερωτικές προτιμήσεις.





























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης