Φλόριντα: Τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς σε πανεπιστήμιο

Φλόριντα: Τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς σε πανεπιστήμιο

Νεκρός ο δράστης, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία - Δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας τους ή για το τι πυροδότησε το περιστατικό

Φλόριντα: Τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς σε πανεπιστήμιο
Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε ακόμα ένα περιστατικό βίας σε αμερικανικό πανεπιστήμιο. Η τελευταία αυτή αιματηρή επίθεση συνέβη στο πανεπιστήμιο της Φλόριντα στην περιοχή Ταλαχασί την Πέμπτη τα ξημερώματα (τοπική ώρα). 

«Έχουμε τρία θύματα από πυροβολισμούς στο χώρο του πανεπιστημίου» ανέφερε ο εκπρόσωπος του τοπικού νοσοκομείου, χωρίς όμως να ενημερώσει για το αν κινδυνεύει η ζωή τους. 
Κλείσιμο



Αμέσως μέσω ειδικών μηνυμάτων στα κινητά τους τηλέφωνα, ενημερώθηκαν οι φοιτητές και οι εργαζόμενοι του πανεπιστημίου και όλος ο χώρος σφραγίστηκε από τις αρχές. Μέσω Twitter, φοιτητές έκαναν γνωστό ότι όλα συνέβησαν στο χώρο της βιβλιοθήκης του πανεπιστημίου, ενώ άλλοι είπαν ότι άκουσαν τέσσερις πυροβολισμούς. 

Φωτογραφία από την βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου, όπου αστυνομικοί συνομιλούν με φοιτητές:


Στο CNN μίλησε ο αθλητικός συντάκτης της εφημερίδας του Πανεπιστημίου Πέρι Κοστιδάκης, που ανέφερε πως ο χώρος της βιβλιοθήκης ήταν ακόμα περικυκλωμένος. «Ολόκληρο το πανεπιστήμιο είναι άδειο. Είδα ένα ή δύο άτομα που κλείδωσαν τα πάντα». 



Λίγο αργότερα η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο δράστης είναι νεκρός, καθώς αρνήθηκε να πετάξει το όπλο του όταν τον εντόπισαν οι αστυνομικοί. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί τα στοιχεία του, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα αίτια της επίθεσης, για το αν οι τραυματίες είναι φοιτητές του πανεπιστημίου ή όχι. 







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης