Μεγάλη πυρκαγιά στο Λος Αντζελες

Μεγάλη πυρκαγιά στο Λος Αντζελες

Φλέγεται κτιριακό συγκρότημα - Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες - Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της πυρκαγιάς

Μεγάλη πυρκαγιά στο Λος Αντζελες
Φλέγεται το Λος Άντζελες καθώς, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε κτιριακό συγκρότημα υπό κατασκευήν ενώ ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται ήδη στην περιοχή.

Η κυκλοφορία διεκόπη σε πολλούς αυτοκινητόδρομους ενώ πάνω από 250 οι πυροσβέστες καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την κατάσβεσή της.

Κλείσιμο
ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΙΚΟΝΑ


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κτιριακό συγκρότημα βρίσκεται στον δρόμο "909 Temple St.", ενώ προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες. Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της πυρκαγιάς.

Ο καπνός που βγαίνει από το κτίριο έχει σκεπάσει σχεδόν όλο τον ουρανό του Λος Άντζελες, επισημαίνουν οι αμερικανικές εφημερίδες. Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Ορτίζ, αξιωματούχο της Πυροσβεστικής, οι πυροσβέστες θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις με τέσσερις ώρες για να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτει το πυροσβεστικό σώμα του Λος Άντζελες, την ώρα που ξέσπασε η φωτιά, στο κτιριακό συγκρότημα δεν υπήρχε ούτε ένας εργάτης.  




Σύμφωνα με τον επικεφαλής της πυροσβεστικής του Λος Άντζελες, Ντέβιντ Ορτίζ, πάνω από 250 είναι οι άνδρες της υπηρεσίας που έδωσαν μάχη με τις φλόγες.

Ένα από τα κτίρια που επλήγησαν έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, ενώ και άλλα δύο έχουν ζημιές σε τουλάχιστον τρεις ορόφους εξαιτίας της φωτιάς και του νερού από την πυρόσβεση.

Ο Ορτίζ δεν ανέφερε τραυματισμούς, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο κανείς δεν εργαζόταν ή έμενε στα κτίρια την ώρα της πυρκαγιάς, τα αίτια της οποίας παραμένουν άγνωστα.

Οι  Times ανέφεραν πως οι φλόγες φαίνονταν σχεδόν σε όλο το Λος Άντζελες, ακόμα και από τους λόφους του Χόλιγουντ.

Το συγκρότημα κτιρίων που λέγεται «Da Vinci» ήταν το τελευταίο από μία σειρά κατασκευών στα βόρεια της περιοχής.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης