Νεοζηλανδός πάστορας για γκέι: Προσεύχομαι να αυτοκτονήσετε

Νεοζηλανδός πάστορας για γκέι: Προσεύχομαι να αυτοκτονήσετε

Ο Λόγκαν Ρόμπερτσον χαρακτηρίζει τους ομοφυλόφιλους «βρωμερούς παιδόφιλους» - Λίγες ημέρες μετά το παραλήρημα του Αμερικανού πάστορα που ήθελε την εκτέλεσή τους για να εξαλειφθεί το AIDS

Νεοζηλανδός πάστορας για γκέι: Προσεύχομαι να αυτοκτονήσετε
Λίγες ημέρες μετά το παραλήρημα του Αμερικανού πάστορα, Στίβεν Άντερσον, ο οποίος σε κήρυγμά του δήλωσε πως ο μόνος τρόπος για την εξάλειψη του ιού του AIDS είναι η εκτέλεση όλων των ομοφυλόφιλων, ένας δεύτερος πάστορας προτείνει την αυτοκτονία ως λύση.

Ο Λόγκαν Ρόμπερτσον από την εκκλησία Βαπτιστών του Γουέστ Σίτι στη Νέα Ζηλανδία, επιτέθηκε χυδαιολογώντας κατά των ομοφυλόφιλων, λέγοντας πως προσεύχεται να αυτοκτονήσουν όλοι.
Αφορμή στάθηκε η πρωτοβουλία του συγγραφέα Τζιμ Μαρτζόραμ από τη Νέα Ζηλανδία να αποστείλει σε 400 εκκλησίες της χώρας το βιβλίο του με κεντρικό θέμα τη θρησκεία.
Κλείσιμο

Η απάντηση που έλαβε από τον Ρόμπερτσον ήταν αναπάντεχα βιτριολική, καθώς ο πάστορας του έγραψε κάνοντας λόγο για «βρωμερό τρόπο ζωής».

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Δε μας αφορά ο βρωμερός τρόπος ζωής σου ή το βιβλίο σου. Προσεύχομαι να αυτοκτονήσεις, βρωμερή παιδόφιλη αδελφή».

Μόλις η υπόθεση έγινε γνωστή, δημοσιογράφος από το δίκτυο One News, ο οποίος δημόσια έχει δηλώσει ομοφυλόφιλος, επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον πάστορα, που απάντησε πως δεν πρόκειται να δώσει συνέντευξη σε «μία βρωμερή αδελφή».

Ωστόσο, δέχθηκε να παραχωρήσει συνέντευξη σε άλλο μέσο, πιθανώς σε ετεροφυλόφιλο δημοσιογράφο, στον οποίο τόνισε ότι όλοι οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να εκτελεστούν!

«Οι Χριστιανοί δε μπορούν να το κάνουν, εγώ δε μπορώ να το κάνω, αλλά η κυβέρνηση πρέπει να το κάνει, είναι η δουλειά της», δήλωσε ο Ρόμπερτσον σχετικά με τα πλάνα του για εκτέλεση.

Τα αισχρά σχόλιά του καταδικάστηκαν από τη χριστιανική κοινότητα με τον επικεφαλής της εκκλησίας Βαπτιστών της Νέας Ζηλανδίας να δηλώνει: «Είμαι αποτροπιασμένος από τα σχόλια. Δε μπορούμε και ούτε θέλουμε να υιοθετήσουμε τις δηλώσεις του».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης