Ισραηλινός αστυνομικός πυροβόλησε στο πρόσωπο 5χρονο Παλαιστίνιο

Ισραηλινός αστυνομικός πυροβόλησε στο πρόσωπο 5χρονο Παλαιστίνιο

Δέχτηκε σφαίρα καουτσούκ κάτω από τα μάτια του ενώ κατέβαινε από σχολικό λεωφορείο, σύμφωνα με παλαιστινιακά μέσα ενημέρωσης  - Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να χειρουργηθεί - Η ισραηλινή αστυνομία δεν τοποθετείται για το περιστατικό 

Ισραηλινός αστυνομικός πυροβόλησε στο πρόσωπο 5χρονο Παλαιστίνιο
Σφοδρό χτύπημα από σφαίρα καουτσούκ Ισραηλινού αστυνομικού δέχτηκε ένα πεντάχρονο αγόρι από την Παλαιστίνη.

Σύμφωνα με παλαιστινιακά μέσα ενημέρωσης, το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη σε ένα χωριό στην ανατολική Ιερουσαλήμ, όταν το αγόρι κατέβαινε από το σχολικό λεωφορείο για να πάει στο σπίτι του μαζί με την 14χρονη αδελφή του. 

Κλείσιμο
Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο καθώς υπέστη σοβαρό τραύμα κάτω από τα μάτια του και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Όπως αναφέρουν τα παλαιστινιακά μέσα ενημέρωσης η υγεία του είναι πλέον σε καλή κατάσταση. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του χωριού την ώρα του πυροβολισμού δεν σημειώνονταν συγκρούσεις μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστίνιων, ενώ την Πέμπτη η ισραηλινή αστυνομία μέσω ανακοίνωσης ανέφερε ότι όντως αστυνομικοί χρησιμοποιούν «μέσα» για να ελέγξουν τις ταραχές, χωρίς ωστόσο να κάνουν λόγο για οποιονδήποτε τραυματισμό.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης