Μοναδικά φυτά που προσελκύουν πλήθη από κάθε γωνιά του πλανήτη
Μπορεί το όνομα Χιτάτσι να φέρνει στο μυαλό των Ελλήνων, τα κλιματιστικά και τη διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί η Νόνη Δούνια. Στην πραγματικότητα, εκτός φυσικά από τη γνωστή εταιρία, υπάρχει και το Παραθαλάσσιο Πάρκο Χιτάτσι που βρίσκεται δυο μόλις ώρες απόσταση από το Τόκυο.
Αυτό που κάνει μοναδικό αυτό το πάρκο, είναι τα λουλούδια που φυτρώνουν εκεί, τα οποία δημιουργούν ένα μωσαϊκό χρωμάτων που δύσκολα συγκρίνεται με κάτι άλλο στον πλανήτη. Ροζ θάμνοι, μπλε λουλούδια, από τη στιγμή που θα ανθίσουν μετατρέπουν το τοπίο σε έναν πίνακα που μοιάζει σαν κάποιος να τον ψέκασε με χρωματιστή σκόνη.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς