Σε «διαθεσιμότητα» Βρετανός βουλευτής επειδή έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε έφηβη

Σε «διαθεσιμότητα» Βρετανός βουλευτής επειδή έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε έφηβη

Λίγους μόλις μήνες μετά την ανακοίνωση του πολύκροτου διαζυγίου του από τη «Βασίλισσα των Selfies» που απασχόλησε τη βρετανική κοινή γνώμη - Σύμφωνα με την εφημερίδα Independent, o βουλευτής γνώρισε τη 17χρονη πριν από μερικούς μήνες, όταν εκείνη υπέβαλε αίτηση για να προσληφθεί στο γραφείο του

Σε «διαθεσιμότητα» Βρετανός βουλευτής επειδή έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε έφηβη
Σε διαθεσιμότητα έθεσε το Εργατικό Κόμμα στη Βρετανία τον «μπερμπάντη» βουλευτή του Simon Danczuk, ο οποίος κατηγορείται ότι έστειλε σεξουαλικά μηνύματα μέσω του κινητού του σε μια έφηβη κοπέλα, λέγοντάς της ότι τον «φτιάχνει» και ζητώντας της να τον αφήσει να της «τις βρέξει», λίγους μόλις μήνες μετά την ανακοίνωση του πολύκροτου διαζυγίου του που απασχόλησε τη βρετανική κοινή γνώμη.

Όπως ανέφερε ένας εκπρόσωπος του κόμματος των Εργατικών, ο 49χρονος θα κληθεί να απολογηθεί για το νέο σκάνδαλο που ξέσπασε για το πρόσωπό του ενώπιον της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος, η οποία θα αποφασίσει εάν θα υπάρξουν μόνιμες κυρώσεις.

Ο Danczuk απασχόλησε έντονα τα μέσα τις χώρας του όταν, πριν από λίγους μήνες, ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να πάρει διαζύγιο από την 31χρονη σύζυγό του, Karen, η οποία είναι γνωστή στη Βρετανία ως «Βασίλισσα των Selfies», λόγω των προκλητικών φωτογραφιών που ποστάρει στα social media. 

Κλείσιμο
Ο πολιτικός είχε εκφράσει δημόσια τη δυσαρέσκειά του για τις προκλητικές πόζες της γυναίκας του και την είχε κατηγορήσει ότι είχε συνάψει παράνομο δεσμό με τον προσωπικό της γυμναστή. Είχε μάλιστα επισημάνει ότι αυτός ήταν ο λόγος που της ζήτησε διαζύγιο, ωστόσο τα νέα δεδομένα που ήρθαν στο φως για το φλερτ του με την 17χρονη κοπέλα, το οποίο είχε ξεκινήσει τον περασμένο Ιούλιο, περιπλέκουν την κατάσταση.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Independent, o βουλευτής γνώρισε τη 17χρονη πριν από μερικούς μήνες, όταν εκείνη υπέβαλε αίτηση για να προσληφθεί στο γραφείο του. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες της γνωριμίας τους, ο 49χρονος φέρεται να βομβάρδιζε την ανήλικη κοπέλα με σεξουαλικά μηνύματα, λέγοντάς της ότι τον «ερέθιζε», αποκαλώντας την «ατακτούλα» και ζητώντας της να τον αφήσει να της «τις βρέξει», σαν τιμωρία.

Απαντώντας στο σημερινό άρθρο της Sun που έβγαλε στη δημοσιότητα την εν λόγω ιστορία, ο Danczuk προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι το δημοσίευμα δεν είναι «απόλυτα ακριβές» και ότι το συμβάν συνέβη σε μια περίοδο που περνούσε κρίση. «Η συμπεριφορά μου ήταν απρεπής και ζητώ ειλικρινά συγγνώμη σε όσους απογοήτευσα. Στάθηκα ανόητος και δεν υπάρχει χειρότερος ηλίθιος από έναν γέρο-ηλίθιο», έγραψε στο Twitter.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης