Αυτός είναι ο «χαμογελαστός δολοφόνος» του Τελ Αβίβ - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Αυτός είναι ο «χαμογελαστός δολοφόνος» του Τελ Αβίβ - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Δεν τον μεγάλωσα έτσι, είμαι νομοταγής πολίτης, λέει ο πατέρας του που παρακαλεί τις αρχές να τον συλλάβουν το συντομότερο δυνατόν για να μην ξαναχτυπήσει

Αυτός είναι ο «χαμογελαστός δολοφόνος» του Τελ Αβίβ - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του
Τον 31χρονο Νασχάντ Μιλχέμ αναζητούν οι αρχές, καθώς θεωρείται ο δράστης του μακελειού στην καφετέρια του Τελ Αβίβ, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και να τραυματιστούν ακόμη οκτώ. 

Ο πατέρας του 31χρονου δράστη άνδρα μίλησε στα μέσα ενημέρωσης του Ισραήλ και εξέφρασε την βαθύτατη λύπη του για την πράξη του γιου του. «Γεννήθηκα στο Ισραήλ. Είμαι ένας νομοταγής πολίτης. Άκουσα ότι ο γιος μου βρισκόταν στο Τελ Αβίβ αλλά και το τι ακριβώς συνέβη. Δεν τον μεγάλωσα έτσι και εκφράζω την βαθύτατη λύπη μου για ό,τι συνέβη». 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο δράστης έκλεψε το όπλο από τον πατέρα του, που είναι εθελοντής της ισραηλινής αστυνομίας και είναι εκείνος που ειδοποίησε τις αρχές όταν είδε την φωτογραφία του γιου του να κυκλοφορεί στα μέσα ενημέρωσης, μετά την επίθεση. 

Κλείσιμο
Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς να συλλάβουν το γιο του το συντομότερο δυνατόν γιατί φοβάται πως θα επιτεθεί ξανά! 
«Αυτό που είναι σημαντικό για 'μενα τώρα», είπε σε ιστοσελίδα του Ισραήλ, «είναι να βρουν το γιο μου, που είναι οπλισμένος και να τον συλλάβουν. Όπως σκότωσε δυο ανθρώπους, μπορεί να σκοτώσει κι άλλους. Ανησυχώ και θέλω να ακούσω ότι τον έπιασαν». 

«Ξέραμε πως λάμβανε θεραπεία για ψυχολογικούς λόγους. Δεν ήταν παντρεμένος και πάντα τον θεωρούσαμε "ασταθή"». 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το 2006, ένας ξάδερφος του δράστη, σκοτώθηκε από την συνοριοφυλακή, κατά τη διάρκεια έρευνας σε σπίτι, κάτι που έριξε τον 29χρονο σε κατάθλιψη. Έναν χρόνο μετά, σύμφωνα με την οικογένειά του, επιτέθηκε σε στρατιώτη με κατσαβίδι και τον τραυμάτισε ελαφρά, ενώ ισχυρίστηκε πως το έκανε για να εκδικηθεί το θάνατο του ξαδέρφου του.

Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του μανάβικου δίπλα στο καφέ που δέχθηκε επίθεση






Δείτε παρακάτω το βίντεο της σοκαριστικής επίθεσης:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης