Απίστευτο: Ψυχοπαθής σχεδίαζε να απαγάγει τα σκυλιά του Ομπάμα

Απίστευτο: Ψυχοπαθής σχεδίαζε να απαγάγει τα σκυλιά του Ομπάμα

Ο Σκοτ Στόκερτ απολογούμενος υποστήριξε ότι είναι ο Ιησούς Χριστός, οι γονείς του ο Τζον Κένεντι και η Μέριλιν Μονρόε και επρόκειτο να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ

Απίστευτο: Ψυχοπαθής σχεδίαζε να απαγάγει τα σκυλιά του Ομπάμα
Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες είναι επιφορτισμένες με την προστασία της οικογένειας του εκάστοτε προέδρου των ΗΠΑ τον οποίο προσπαθούν να προφυλάξουν από κάθε πιθανό ή απίθανο κίνδυνο.

Σίγουρα, όμως, ποτέ δεν περίμεναν ότι θα έφταναν στο σημείο να ασχοληθούν με την υπόθεση ενός άνδρα που σχεδίαζε την απαγωγή των προεδρικών... σκύλων!

Πρόκειται για τον Σκοτ Στόκερτ από τη βόρεια Ντακότα ο οποίος συνελήφθη σε ξενοδοχείο αφού οι μυστικές υπηρεσίες αντιλήφθηκαν το σχέδιο του να απαγάγει τον Bo και τη Sunny, τα δύο πορτογαλικά σκυλία του νερού της οικογένειας Ομπάμα.

Κλείσιμο
Οι πράκτορες που συνέλαβαν τον Στόκερτ κατέσχεσαν όπλα και εκατοντάδες σφαίρες από το αυτοκίνητό του. Ο ίδιος απολογούμενος υποστήριξε ότι είναι ο Ιησούς Χριστός, οι γονείς του ο Τζον Κένεντι και η Μέριλιν Μονρόε και επρόκειτο να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης