Ο Σαρκοζί απέκτησε... webradio

Ο Σαρκοζί απέκτησε... webradio

Το βάφτισε «Fréquence France» και, όπως υποστήριξε , θα του επιτρέπει να έχει απευθείας επικοινωνία με τους Γάλλους - O Γάλλος πολιτικός, ο οποίος δεν βρίσκει τον δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα, όπως θα περίμενε, για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, σηκώνει τα μανίκια

Ο Σαρκοζί απέκτησε... webradio
Tι άλλο να κάνει ο Σαρκοζί για να πείσει τους Γάλλους ότι πρέπει να τον ξαναψηφίσουν; 
Πρώτα έγραψε βιβλίο και τώρα αποκτά webradio. Η «επιχείρηση γοητείας» των Γάλλων πολιτών γίνεται με οποιοδήποτε μέσο. 

O Γάλλος πολιτικός, ο οποίος δεν βρίσκει τον δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα, όπως θα περίμενε, για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, σηκώνει τα μανίκια. Με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν σαφές προβάδισμα του πρώην πρωθυπουργού της Γαλλίας, Αλέν Ζιπέ, στην πρόθεση ψήφου για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, ο Σαρκοζί ρίχνεται στη μάχη. 

 Το βιβλίο του υπό τον τίτλο: «La France pour la vie» (Γαλλία για τη ζωή), έγινε ήδη μπέστ σέλερ. Σε μία εβδομάδα , πουλήθηκαν εξήντα χιλιάδες αντίτυπα, σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Le Parisien.

Χτες,  ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας ανακοίνωσε την λειτουργία του δικού του webradio. Το βάφτισε «Fréquence France» και, όπως υποστήριξε , θα του επιτρέπει να έχει απευθείας επικοινωνία με τους Γάλλους. «Είστε εσείς με τους οποίους θέλω να μιλάω»,
Κλείσιμο
είναι το σύνθημά του σε μία προσπάθεια να πείσει τους συμπολίτες του να επικοινωνούν μαζί του. 

Μέχρι στιγμής, πάντως, μόνο 300 έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να μιλήσουν με τον επικεφαλής της συντηρητικής πτέρυγας της Γαλλίας.  Οι προκριματικές για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών είναι τον ερχόμενο Νοέμβριο και ο Σαρκοζί τρέχει να... προλάβει αφού οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν πως τρώει τη σκόνη του Αλέν Ζιπέ.

Πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε ότι, τα τρία τέταρτα των ψηφοφόρων πιστεύουν ότι η εποχή Σαρκοζί έχει παρέλθει ενώ σύμφωνα με άλλη δημοσκόπηση, ο εσωκομματικός αντίπαλός του, Αλέν Ζιπέ, είναι δύο φορές δημοφιλέστερος ως υποψήφιος των συντηρητικών για το 2017.  

Ο Σαρκοζί , ο οποίος ηττήθηκε στην τελευταία προεδρική εκλογή από τον Σοσιαλιστή Φρανσουά Ολάντ δεν έχει ακόμη δηλώσει δημόσια ότι θα είναι υποψήφιος το 2017. Ωστόσο, όσοι διάβασαν το βιβλίο του θεωρούν ότι αποτελεί την έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης