Κάμερον για Brexit: Θα τεθούν σε ρίσκο οι δουλειές και θα ακριβύνουν οι διακοπές

Κάμερον για Brexit: Θα τεθούν σε ρίσκο οι δουλειές και θα ακριβύνουν οι διακοπές

«Εάν αποχωρήσουμε από την ΕΕ, ο κίνδυνος θα είναι πραγματικός, καθώς θα έχουμε λιγότερες δουλειές, λιγότερες επενδύσεις και υψηλότερες τιμές», υποστήριξε ο Βρετανός πρωθυπουργός

Κάμερον για Brexit: Θα τεθούν σε ρίσκο οι δουλειές και θα ακριβύνουν οι διακοπές
Καμπάνια διαστάσεων και έντασης προεκλογικής περιόδου πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, δηλώνοντας απερίφραστα την ανάγκη αποφυγής ενός Brexit, το οποίο, όπως υποστηρίζει ο Άγγλος ηγέτης, θα επιφέρει σημαντικές συνέπειες σε όλα τα επίπεδα.

Σε ομιλία του, την Πέμπτη (25/2), σε εργαζόμενους της εταιρείας BAE Systems, στο Πρέστον, επεσήμανε τους κινδύνους που θα προκύψουν από ένα Brexit, τονίζοντας ότι θα τεθούν οι δουλειές των εργαζομένων σε ρίσκο, ενώ θα ακριβύνουν οι διακοπές τους, στοχεύοντας σε μία εξαιρετικά σημαντική παράμετρο για τον προγραμματισμό του μέσου Βρετανού πολίτη.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός πραγματοποιεί την τρίτη κατά σειρά καμπάνια ενημέρωσης από την ημέρα που ανακοινώθηκε η ημερομηνία (23 Ιουνίου) διεξαγωγής του δημοψηφίσματος για την παραμονή ή όχι της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε στο Συμβούλιο Κορυφής, στις Βρυξέλλες.

Ο Ντέιβιντ Κάμερον αναφέρθηκε σε πολύ ειδικά θέματα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει να επικεντρώσουμε σε ορισμένα θέματα. Από τότε που ενταχθήκαμε στην
Κλείσιμο
Ευρωπαϊκή Ένωση, το κόστος των πτήσεων και των διακοπών έπεσε. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να υπολογίσουμε» και συμπλήρωσε: «πρέπει επίσης να σκεφτούμε το κόστος πολλών προϊόντων. Σε πολλά καθημερινά αγαθά μειώθηκε η τιμή. Εάν αποχωρήσουμε, ο κίνδυνος θα είναι πραγματικός, καθώς θα έχουμε λιγότερες δουλειές, λιγότερες επενδύσεις και υψηλότερες τιμές».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης