Powerball: Έδωσε μόλις έξι δολάρια και κέρδισε 430 εκατομμύρια!!!

Powerball: Έδωσε μόλις έξι δολάρια και κέρδισε 430 εκατομμύρια!!!

Άφαντος ακόμη ο μεγάλος τυχερός που κερδίζει το μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία του Powerball!

Powerball: Έδωσε μόλις έξι δολάρια και κέρδισε 430 εκατομμύρια!!!
Έδωσε μόλις έξι δολάρια και κέρδισε 430 εκατομμύρια!!! Από ένα κατάστημα 7-Eleven στο Τρέντον πωλήθηκε ο τυχερός λαχνός του Powerball που κερδίζει το τζακ-ποτ των 429,6 εκατ. δολαρίων σύμφωνα με το «ABC New York».

Ο μεγάλος τυχερός κερδίζει το μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία του Powerball στο Νιου Τζέρσεϊ!

Κλείσιμο
Οι τυχεροί αριθμοί ήταν: 5-25-26-44-66 και Powerball το 9.

Περισσότερα από 25,7 εκατομμύρια μοιράστηκαν σε 3.011.353 παίχτες, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας της Λοταρίας. Ανάμεσά τους ήταν και ακόμα ένας τυχερός ο οποίος αγόρασε ένα λαχείο στο Σαν Χοσέ, το οποίο του απέφερε 1,3 εκατομμύρια δολάρια. Ο συγκεκριμένος παίχτης κατάφερε να πετύχει τους 5 από τους 6 αριθμούς, σύμφωνα με δηλώσεις από επίσημα χείλη της Λοταρίας της Καλιφόρνια.

Το τζακ-ποτ ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που διακυβευόταν ποτέ στην ιστορία της Αμερικανικής Λοταρίας. Πριν την κλήρωση, το μεγάλο αυτό βραβείο είχε αυξηθεί περισσότερο από $50 εκατομμύρια αφότου κανείς παίχτης δεν κατάφερε να πετύχει και τους 6 αριθμούς στην κλήρωση της Τετάρτης, ώστε να κερδίσει το τζακ-ποτ των 361,5 εκατομμυρίων, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Λοταρίας.

Η Λοταρία της Καλιφόρνια ανακοίνωσε ότι ήταν ανάμεσα στα 10 καλύτερα αμειβόμενα βραβεία όλων των εποχών, ενώ το «CNN» κατέταξε το βραβείο στην 8η θέση των μεγαλύτερων τζακ-ποτ στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η εκπρόσωπος της Λοταρίας δήλωσε στα media: «Ελπίζουμε ο μεγάλος νικητής να μας βλέπει. Και να επικοινωνήσει μαζί μας, προκειμένου να πάρει συμβουλές διαχείρισης από επαγγελματίες». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης