Σκόπια: Σάλος για την αστρολόγο του Γκρουέφσκι

Σκόπια: Σάλος για την αστρολόγο του Γκρουέφσκι

Συμβουλές επί θεμάτων διεθνούς διπλωματίας φέρεται να ελάμβανε ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων από μία... αστρολόγο. Κανένα σχόλιο από το επιτελείο του

Σκόπια: Σάλος για την αστρολόγο του Γκρουέφσκι
Σάλος έχει ξεσπάσει στα Σκόπια μετά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες ο πρώην πρωθυπουργός Νίκολα Γκρουέφσκι ζητούσε συμβουλές από αστρολόγο και μάλιστα όχι μόνο για προσωπικές του υποθέσεις, αλλά και για ζητήματα διεθνούς πολιτικής και διπλωματίας. Μάλιστα, στο Youtube διέρρευσε απόσπασμα τηλεφωνικής συνομιλίας, στην οποία φέρονται να συνομιλούν η φερόμενη αστρολόγος και ο Γκρουέφσκι. Η συνομιλία τοποθετείται χρονικά την άνοιξη του 2012 και ο Γκρουέφσκι φέρεται να βρισκόταν στο γραφείο του.
Στο διάλογο που δημοσιοποιήθηκε, η γυναίκα, που είναι τελωνειακή υπάλληλος και αστρολόγος, ονομάζεται Κατερίνα Ναϊντένοβα ακούγεται να συμβουλεύει τον Γκρουέφσκι. Του λέει ότι οι ξένοι έχουν θετική άποψη για εκείνον παρότι αυτός δείχνει ψυχρός και απόμακρος.

«Πρέπει να δείχνεις θέρμη, όχι σαν την χειραψία που είχες με την Μέρκελ», συμβουλεύει η αστρολόγος, ενώ στη συνέχεια, ο άνδρας που αναγνωρίζεται ως ο πρώην πρωθυπουργός της
ΠΓΔΜ της κάνει σειρά ερωτήσεων. Η αστρολόγος μάλιστα τον συμβουλεύει να μην προχωρήσει την ένταξη της χώρας στην Ε.Ε., εκτιμώντας ότι το ευρωπαϊκό οικοδόμημα θα καταρρεύσει.
Το επιτελείο του Γκρουέφσκι αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο όταν ρωτήθηκε κατά πόσο η συνομιλία που διέρρευσε είναι αληθινή.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης