Αυτό είναι το δίχρονο αγοράκι που άρπαξε ο αλιγάτορας

Αυτό είναι το δίχρονο αγοράκι που άρπαξε ο αλιγάτορας

Ο σερίφης είπε ότι δύτες εντόπισαν «άθικτο» το σώμα του παιδιού στη λίμνη Seven Seas

Αυτό είναι το δίχρονο αγοράκι που άρπαξε ο αλιγάτορας
Αυτό είναι το άτυχο αγοράκι που άρπαξε ο αλιγάτορας στη λιμνοθάλασσα της Walt Disney στο Ορλάντο των ΗΠΑ. Ο Lane Graves βρέθηκε νεκρός μετά από 18 ώρες ερευνών. Το δίχρονο αγόρι είναι ο γιος του 42 χρονου Matthew και της 38χρονης Melissa από το Ελκχορν της Νεμπράσκα.

Ο σερίφης της Orange County Jerry Demings στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες είπε: «Γνωρίζαμε ότι πλέον αυτή ήταν μία επιχείρηση ανάκτησης. Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι το παιδί θα ήταν νεκρό».  

Κλείσιμο
Ο Demings είπε ότι δύτες εντόπισαν «άθικτο» το σώμα του παιδιού στη λίμνη Seven Seas. Η οικογένεια Graves είχε πάει στην Disney για διακοπές. 



Την ώρα της επίθεσης, η οικογένειά του ξεκουραζόταν σε κοντινή απόσταση, σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του σερίφη Τζεφ Ουίλιαμσον. Oπως δήλωσε στους δημοσιογράφους, ο πατέρας του παιδιού όρμηξε στο νερό αφού ο αλιγάτορας άρπαξε τον γιο του και έδωσε μάχη για να τον απελευθερώσει.

Από τη μάχη με το ερπετό, ο άνδρας υπέστη μικροεκδορές στο χέρι του. Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο ακόμη άτομα, η μητέρα του παιδιού αλλά κι ένας ναυαγοσώστης που βρισκόταν σε υπηρεσία προσπάθησαν να σώσουν τη ζωή του αγοριού, αλλά δεν κατάφεραν να το προσεγγίσουν εγκαίρως.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης