«Εξολοθρευτής» αστέγων στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ

«Εξολοθρευτής» αστέγων στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ

Σκότωσε δύο άτομα και επιτέθηκε σε άλλα τρία – Τρόμος στους δρόμους της αμερικανικής πόλης - Τους λούζει με εύφλεκτο υλικό και τους πυρπολεί

«Εξολοθρευτής» αστέγων στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ
Τον απόλυτο τρόμο βιώνουν τα τελευταία 24ωρα οι άστεγοι που διαβιώνουν στους δρόμους του Σαν Ντιέγκο στις ΗΠΑ, καθώς βρίσκονται στο στόχαστρο ενός άνδρα, ο οποίος έχει ήδη σκοτώσει δύο και έχει επιτεθεί σε άλλους τρεις.

Ο «εξολοθρευτής των αστέγων», όπως τον αποκαλούν στην αμερικανική πόλη, έχει σκορπίσει τον τρόμο ανάμεσα στους ανθρώπους αυτούς που κτυπήθηκαν από την ατυχία στη ζωή τους, αλλά και τον εντονότατο προβληματισμό στις αρχές, οι οποίες έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Ο τρόπος που επιλέγει να επιτίθεται και να θανατώνει τα θύματά του προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο αποτροπιασμό. Ο δράστης λούζει με εύφλεκτα υλικά τους άστεγους και επιχειρεί να τους κάψει ζωντανούς, προκαλώντας έναν πραγματικά μαρτυρικό θάνατο. Στις δύο από τις πέντε περιπτώσεις τα κατάφερε. Ωστόσο, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι η δράση του θα συνεχιστεί, καθώς η συμπεριφορά του παραπέμπει σε άτομο που επιδιώκει την εκδίκηση.

Κλείσιμο
Μαρτυρίες έκαναν λόγο για έναν άνδρα μεταξύ 45 και 50 ετών, ο οποίος εθεάθη να τρέχει, κρατώντας στο χέρι του ένα μπιτόνι με βενζίνη. Οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή το μεσημέρι και συνεχίστηκαν το πρωί της Δευτέρας. Η έρευνα των αστυνομικών εντόπισε τα δύο θύματα σε διαφορετικές τοποθεσίες, γεγονός που δυσκολεύει την κατάσταση, καθώς ο «εξολοθρευτής των αστέγων» δεν «κτυπά» σε ένα συγκεκριμένο σημείο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης