Ένας 23χρονος στο Τέξας των Η.Π.Α. αποκεφάλισε τη 21χρονη σύζυγό του, μάλιστα έβαλε το κεφάλι της στον καταψύκτη, και κλειδώθηκε μέσα στο σπίτι κρατώντας σε ομηρία τα παιδιά τους. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο David Dauzat, όπως είναι το όνομα του συζυγοκτόνου, αποφάσισε να παραδοθεί μετά από τηλεφωνικές διαπραγματεύσεις με ειδικούς της αστυνομίας. Ο Dauzat, συνελήφθη αιματοβαμμένος και αντιμετωπίζει την κατηγορία της δολοφονίας της συζύγου του. Τα παιδιά 1 και 2 ετών είναι καλά στην υγεία τους και προσωρινά τα έχουν αναλάβει ειδικές υπηρεσίες των αρχών. Η μητέρα του θύματος μίλησε στο δίκτυο KXXV-TV και είπε ότι η κόρη της είχε υποστεί στο παρελθόν σωματική κακοποίηση από τον δολοφόνο.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας