ΗΠΑ: 6χρονος έπαθε εγκαύματα όταν ένα Galaxy Note 7 εξερράγη στα χέρια του!

ΗΠΑ: 6χρονος έπαθε εγκαύματα όταν ένα Galaxy Note 7 εξερράγη στα χέρια του!

Το άτυχο αγοράκι έβλεπε κάποιο βίντεο στο κινητό της γιαγιάς του όταν έγινε η έκρηξη - H Samsung ανακοίνωσε ότι ανακαλεί τα Galaxy Note 7 

ΗΠΑ: 6χρονος έπαθε εγκαύματα όταν ένα Galaxy Note 7 εξερράγη στα χέρια του!
Ένα 6χρονο αγόρι υπέστη εγκαύματα όταν εξερράγη στα χέρια του ένα Galaxy Note 7. Ο μικρός από το Μπρούκλιν των Ηνωμένων Πολτειών μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το περιστατικό συνέβη λίγες μέρες αφότου η Samsung ανακοίνωσε ότι ανακαλεί τα Galaxy Note 7 μετά τον σάλο που προκλήθηκε έπειτα από πολλά περιστατικά με τις μπαταρίες των Note 7 να εκρύγνυνται. 
Η εταιρία στην ανακοίνωσή της είχε αναφέρει ότι μόλις 35 περιστατικά είχαν καταγραφεί αλλά, όπως φαίνεται, ο αριθμός των ατυχημάτων αυξάνεται μέρα με τη μέρα. 

Το σοβαρό είναι ότι πολλοί από τους χρήστες όχι μόνο δεν έχουν επιστρέψει τα εν λόγω κινητά μέχρι να λυθεί το ζήτημα αλλά τα αφήνουν και σε χέρια μικρών παιδιών. 
Κλείσιμο

Σύμφωνα με την New York Post, το εξάχρονο αγοράκι που έβλεπε κάποιο βίντεο στο κινητό της γιαγιάς του όταν έγινε η έκρηξη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα χωρίς -ευτυχώς- να έχει πάθει κάτι σοβαρό.

Το Galaxy Note 7 έχει αναφερθεί ως υπαίτιο και για άλλα ατυχήματα όπως για φωτιά σε τζιπ που καταστράφηκε ολοσχερώς αλλά και σε δωμάτιο ξενοδοχείου!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης