Όταν ο Ντόναλντ Τραμπ έλεγε την κόρη του «κωλ...α!»

Όταν ο Ντόναλντ Τραμπ έλεγε την κόρη του «κωλ...α!»

Ναι, θα «χτυπούσα» 28χρονα -Ναι , έχω πάει με γυναίκα που είχε έμμηνο ρύση -Οι αποκαλύψεις του Τραμπ για την ερωτική του ζωή στον ραδιοφωνικό παραγωγό Χάουαρντ Στερν 

Όταν ο Ντόναλντ Τραμπ έλεγε την κόρη του «κωλ...α!»
Λίγες ώρες πριν το δεύτερο προεδρικό ντιμπέιτ στις ΗΠΑ, το δίκτυο CNN αποκαλύπτει διαλόγους του Ντόναλντ Τραμπ με ραδιοφωνικό παραγωγό του αμερικανικού δικτύου που δείχνουν ότι ο Αμερικανός Μίδας επέτρεψε σεξιστικά σχόλια ακόμη και σε βάρος της αγαπημένης του κόρης, Ιβάνκα. 

Το περιεχόμενο των διαλόγων από παλαιότερες συνεντεύξεις του «on air» σοκάρουν αφού δεν δίστασε αν παραδεχτεί ότι η κόρη του είναι κωλ...α, ότι έχει κάνει σεξ με γυναίκα που είχε έμμηνο ρύση και ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα να «χτυπήσει» 28χρονα αφού στα 35 οι άντρες πρέπει να αφήνουν τις γυναίκες τους για μικρότερες. 

Κλείσιμο


Σε παλαιότερη συνέντευξή του με τον αθυρόστομο ραδιοφωνικό παραγωγό που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις ΗΠΑ, Χάουαρντ Στερν, η συζήτηση είχε επικεντρωθεί στην εξωτερική εμφάνιση της κόρης του, στο σεξ με τις γυναίκες όταν έχουν έμμηνο ρύση και στις σχέσεις με γυναίκες μετά την ηλικία των 35.

Όπως επισημαίνει το CNN, o Tραμπ είχε λάβει μέρος σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές του Στερν για δεκαετίες και τώρα όμως αποκαλύπτεται ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος είχε επιτρέψει άκομψα σχόλια σεξιστικού περιεχομένου ακόμη και σε βάρος της κόρης του. Ο Τραμπ είχε σχολιάσει με τον Στερν ουκ ολίγες φορές το θέμα της εξωτερικής εμφάνισης της Ιβάνκα, ακόμη και το μέγεθος του στήθους της. 

Τον Οκτώβριο του 2006, ο Στερν είπε ότι η Ιβάνκα είναι πιο αισθησιακή από ποτέ και ρώτησε τον πατέρα της αν έχει κάνει αυξητική στήθους. Ο Τραμπ, από την πλευρά του, έσπευσε να τον διαβεβαιώσει ότι ουδέποτε υποβλήθηκε η κόρη του σε αυξητική στήθους.

«Ήταν ανέκαθεν ιδιαίτερα αισθησιακή», του απάντησε ο Τραμπ. «Είναι ψηλή κι έχει εκπληκτική ομορφιά».

Σε μία άλλη συνέντευξή του, τον Σεπτέμβριο του 2004, o Στερν αποκαλεί και μάλιστα με τις «ευλογίες» του Τραμπ, την Ιβάνκα κωλ...α.

«Η κόρη μου Ιβάνκα, είναι όμορφη», λέει ο Trump... «Μπορώ να το πω αυτό; Είναι κωλ..α ", απαντά ο Στερν. Και τότε ο Τραμπ είπε «Ναι».



Σε άλλη συνέντευξή του με τον Στερν, ο Τραμπ υποστήριξε ότι, η καλύτερη ηλικία για τις γυναίκες είναι τα 30 εξηγώντας την θέση του για το αν θα πρέπει να αφήνεις τις γυναίκες μετά από μία συγκεκριμένη ηλικία και να βγαίνεις με μικρότερες. 

Το 2002, ο Τραμπ είχε δηλώσει ότι «τα 30 είναι η καλύτερη ηλικία για μία γυναίκα. Μέχρι τα 35», πρόσθεσε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος.

Σε άλλη συνέντευξή του με τον ραδιοφωνικό παραγωγό, ο Τραμπ κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση αν μπορεί να «χτυπήσει» 24χρονα. «Ω, απολύτως», τόνισε ο Τραμπ. «Θα το έκανες;» τον ξαναρώτησε ο Στερν. «Δεν έχω κανένα πρόβλημα», απαντά ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος.

 Σε συνέντευξή που είχε επικεντρωθεί στην ερωτική του ζωή, ο Στερν τον... στρίμωξε ζητώντας του να του αποκαλύψει ιδιαίτερα προσωπικά θέματα. 

 «Θα έκανες σεξ με μια γυναίκα, αν αυτή έχει έμμηνο ρύση;», τον ρώτησε. 
«"Νόμιζα ότι κοίταζες την Κέιτ" (συγγραφέας που βρισκόταν στο στούντιο εκείνη την ώρα δίπλα στο Τραμπ"», απάντησε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος. 

«Ντόναλντ, στα σοβαρά θα είχες πρόβλημα;», τον ξαναρωτά ο Στερν.

«Λοιπόν, το έχω κάνει, Χάουαρντ όπως όλοι», απάντησε ο Τραμπ. «Δεν σου άρεσε;», ήταν η επόμενη ερώτηση του Στερν.

«Λοιπόν, μερικές φορές μπορεί να το έκανα κατά λάθος», απάντησε ο Αμερικανός Μίδας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης