Ταξίδια, μπίρες και 12.000 δολάρια: Είναι αυτή η καλύτερη δουλειά στον κόσμο;

Ταξίδια, μπίρες και 12.000 δολάρια: Είναι αυτή η καλύτερη δουλειά στον κόσμο;

Μια εταιρεία στη Φλόριντα έχει την απάντηση στο «όνειρο» αυτό

Ταξίδια, μπίρες και 12.000 δολάρια: Είναι αυτή η καλύτερη δουλειά στον κόσμο;
Θέλετε να συνδυάσετε το καλοκαίρι, τη δροσερή μπίρα, τα ταξίδια και το... μεροκάματο; Μια εταιρεία στη Φλόριντα έχει την απάντηση στο «όνειρο» αυτό.

Η εταιρεία World of Beer αναζητά τρία άτομα για να πέρασουν τέσσερις μήνες φέτος το καλοκαίρι ταξιδεύοντας στις ΗΠΑ και άλλες χώρες του κόσμου προκειμένου να δοκιμάσουν όσες περισσότερες μπίρες μπορούν και στη συνέχεια να καταγράψουν τις εντυπώσεις τους.

Η εταιρεία για αυτούς τους τέσσερις μήνες αναλαμβάνει με 12.000 δολάρια να καλύψει τα έξοδα για τα ταξίδια, το φαγητό και τη διαμονή.

Κλείσιμο
«Αναζητάμε τρια άτομα για να πάρουν τους δρόμους αυτό το καλοκαίρι και να ψάξουν για την καλύτερη μπίρα και το καλύτερο φαγητό που υπάρχει στον κόσμο. Θα σας στείλουμε σε όλο τον κόσμο για να καταγράψετε τις καλύτερες ιστορίες και να τις μεταδώσετε μέσω φωτογραφιών, βίντεο, Facebook, Twitter ή όπως αλλιώς μπορείτε να το κάνετε αυτό» αναφέρεται στην περιγραφή της θέσης.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ιστοσελίδα της εταιρείας λήγει στις 26 Μαρτίου. Το μόνο που χρειάζεται επιπλέον, πέρα από τα προσωπικά σας στοιχεία, είναι να υποβάλετε ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού στο οποίο να εξηγείτε γιατί είστε ο καταλληλότερος γι' αυτή τη δουλειά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης