Το χρώμα της κρεβατοκάμαρας σας δείχνει πόσο σεξουαλικά δραστήριοι είστε

Το χρώμα της κρεβατοκάμαρας σας δείχνει πόσο σεξουαλικά δραστήριοι είστε

Μία νέα «επιστημονική» έρευνα δείχνει ότι το χρώμα των τοίχων και της διακόσμησης του υπνοδωματίου σχετίζεται με την συχνότητα (και την ένταση) της σεξουαλικής δραστηριότητας ενός ζευγαριού

Το χρώμα της κρεβατοκάμαρας σας δείχνει πόσο σεξουαλικά δραστήριοι είστε
Αν όλα σας φταίνε στην σεξουαλική σας ζωή, το μυστικό ίσως να κρύβεται στο... χρώμα των τοίχων. Αυτό υποστηρίζει μία νέα έρευνα η οποία έγινε από την ιστοσελίδα Travelodge. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που βγήκαν από την έρευνα στην οποία συμμετείχαν δύο χιλιάδες ζευγάρια, το πιο σεξουαλικό χρώμα είναι το... ανοιχτό καφέ!

Το χρώμα αυτό (της καραμέλας, όπως το λένε) ήταν με διαφορά εκείνο που επικράτησε στην έρευνα, καθώς τα ζευγάρια που είχαν αυτή την απόχρωση στο δωμάτιό τους είχαν τις περισσότερες σεξουαλικές συνευρέσεις μέσα στην εβδομάδα. Η εξήγηση που δίνουν αυτοί που έκαναν την έρευνα είναι ότι το χρώμα αυτό συνδέεται με κάποιο τρόπο με τα σημεία του εγκεφάλου που αντιλαμβάνονται την... σοκολάτα, η οποία ούτως ή άλλως είναι αφροδισιακή.

Κλείσιμο
Η έκπληξη ήρθε από την τελευταία θέση που κατέλαβε το κόκκινο χρώμα το οποίο είναι συνδεδεμένο στο μυαλό όλων με την ερωτική επιθυμία και τις νύχτες ακολασίας. Όμως σύμφωνα με την έρευνα, τα ζευγάρια με κόκκινο υπνοδωμάτιο ήταν αυτά που είχαν κατά μέσο όρο μόλις μία ερωτική συνεύρεση μέσα στην εβδομάδα.

Η έρευνα πέρα από τις... πικάντικες διαστάσεις ερεύνησε πως επιδρούν τα χρώματα στον ύπνο, με το μπλε να είναι αυτό που εξασφαλίζει τον καλύτερο ενώ το μοβ είναι εκείνο που προκαλεί τις περισσότερες αϋπνίες. Όπως και να έχει πάντως αν η σεξουαλική σας ζωή δεν είναι αυτή που περιμένατε έχετε πλέον έναν ακόμα λόγο να εξετάσετε. Πάντως πριν φέρετε τον μπογιατζή, δείτε μήπως κάτι άλλο φταίει στην σχέση σας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης