Η ασφάλειά σου ένα «κλικ» πιο κοντά!

Η ασφάλειά σου ένα «κλικ» πιο κοντά!

H διαδικασία ασφάλισης απλοποιείται, ο χρόνος ολοκλήρωσης ενός συμβολαίου ελαχιστοποιείται και η ζωή των οδηγών διευκολύνεται

1_allianz_press_image1
Η ασφάλιση του αυτοκινήτου ή της μηχανής σου αρκετές φορές μπορεί να γίνει σπαζοκεφαλιά και ίσως μια διαδικασία πολύπλοκη και χρονοβόρα. Μάλιστα, η αναζήτηση της καλύτερης τιμής σε συνδυασμό με την αξιοπιστία και την ποιότητα, φαντάζει ως μια δύσκολη «εξίσωση».

Πως θα σου φαινόταν όμως να έχεις μια ασφαλιστική, που θα μπορούσες από το κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet σου να υπολογίσεις με 4 βήματα, σε μόλις 3 λεπτά τα ασφάλιστρά σου, που θα είσαι σε θέση να επιλέξεις εσύ τις καλύψεις που επιθυμείς με βάση τις ανάγκες σου και που θα έχεις εκπτώσεις όλο το χρόνο;
Όλα αυτά και μια σειρά από πολλαπλά ακόμη οφέλη, τα βρίσκεις στην Allianz Direct και σου «λύνουν τα χέρια», για να απολαμβάνεις κάθε χιλιόμετρο με σιγουριά!

Με απόλυτη διαφάνεια, η Allianz Direct, προσφέρει ολοκληρωμένες, αξιόπιστες & ανταποδοτικές λύσεις ενώ η δυνατότητα επιλογής πακέτων προσαρμοσμένων στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη αποτελεί μια ακόμη δικλείδα για την ορθή επιλογή!

Κλείσιμο
Έτσι, για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα Go, Accelerate και Full Speed, προσθέτοντας εσύ τις καλύψεις που επιθυμείς αλλά και να γνωρίσεις τα προνόμια που σου προσφέρει η Allianz Direct. Παράλληλα, η Allianz Direct, παρουσιάζει και την καινοτομία στις καλύψεις, ονόματι Allianz Anyway, με την οποία ο οδηγός σε περίπτωση που εμπλακεί σε ατύχημα με άλλο η Allianz Direct καλύπτει τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στο ασφαλισμένο όχημα, καθώς και τα έξοδα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και νοσηλείας.
Τα καλά νέα για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου όμως δεν τελειώνουν εδώ, αφού η Allianz Direct χαρίζει έως 19% έκπτωση στο ετήσιο συμβόλαιό σου!

2_allianz_press_image2


Κι αν είσαι εκείνος που λατρεύει την κίνηση στους δυο τροχούς και που αναζητά την καλύτερη αλλά και οικονομικότερη ασφάλεια για τη μηχανή του, η Allianz Direct έρχεται και πάλι για να σε ασφαλίσει και να σε εξασφαλίσει. Επισκέψου το site της Allianz Direct για να ενημερωθείς για τα προγράμματα FlyOn & FlyOn2Plus, να φτιάξεις το πακέτο στα μέτρα σου και να κλείσεις ηλεκτρονικά το συμβόλαιό σου.
3_allianz_press_image3


Κι επειδή η ασφάλειά σου μετράει πιο πολύ από όλα και αξίζει το κάτι παραπάνω, με την ειδική δωρεάν εφαρμογή Allianz Road Assistance App (RSA App), οι ασφαλισμένοι έχουν τη δυνατότητα να καλέσουν οδική βοήθεια μέσω του smartphone με το πάτημα ενός κουμπιού, μειώνοντας έτσι τις ενέργειες που απαιτούνται τη δύσκολη στιγμή ενός ατυχήματος και εξαλείφοντας τον χρόνο αναμονής στο τηλεφωνικό κέντρο της Φροντίδας Ατυχήματος.
Με Allianz Direct, online υπηρεσίες, προνόμια και εξαιρετικές τιμές θα δεις πως η ασφάλειά σου είναι μια διαδικασία πολύ πιο απλή από όσο φανταζόσουν!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης