Τηλεόραση: 5… smart επιλογές

Τηλεόραση: 5… smart επιλογές

Μήπως έχεις κουραστεί να ψάχνεις στα κανάλια και να κάνεις ατελείωτο ζάπινγκ; Η λύση είναι μια και εύκολη! Smart TV για άνετο streaming

smartTVs_lead
Σε κουράζουν οι διαφημίσεις, το ζάπινγκ και οι καθυστερήσεις. Δεν είσαι μόνος ούτε περίεργος! Η αλήθεια είναι ότι χάνουμε αρκετό χρόνο στο ζάπινγκ μέχρι να βρεθεί το σωστό περιεχόμενο. Ευτυχώς πλέον έχουμε και καλό ίντερνετ και αρκετούς παρόχους περιεχομένου on demand. Μια συνδρομή σε Netflix, Amazon Prime, Disney+ ή και Youtube Pro προσφέρει άπειρο περιεχόμενο για streaming χωρίς διαφημίσεις και πονοκεφάλους!

Μπορείς να bingarεις αγαπημένες σειρές, να κάνεις movie marathons ή απλά να χαζέψεις κάτι για χαλάρωση. Υποτιτλισμένα σε ποιότητες μέχρι και 4Κ στην άνεση του σπιτιού σου. Αν φροντίσεις να έχεις και μια σύγχρονη smart tv θα στριμάρεις χωρίς έξτρα συσκευές και καλώδια! Βέβαια μια smart TV σου επιτρέπει να παίξεις επιτόπου στην μεγάλη οθόνη ότι υλικό έχεις στο smartphone ή το τάμπλετ. Όλα εύκολα και απλά με το οικιακό σου wifi. Πάμε να δεις 5 φρέσκες δυνατές τηλεοράσεις για ακαταμάχητες τηλεθεάσεις!

1. Samsung Neo QLED 8K TV 85QN900B 85" 8K Ultra HD

smartTVs_01


Κλείσιμο
Μια εντυπωσιακή τηλεόραση 85 ιντσών για να κάνεις το σαλόνι σου κινηματογράφο! Με ανάλυση 8Κ είσαι έτοιμος για απίστευτες προβολές! Με Tizen λειτουργικό για να εγκαθιστάς εφαρμογές και απόλυτη συνδεσιμότητα. Wifi και ethernet, 4 HDMI και 3 USB. Δεν σταματά εκεί δέχεται φωνητικές εντολές και υποστηρίζει βίντεοκλήσεις!

Οι μαύρες άκρες έχουν συρρικνωθεί σε σημαντικά μεγαλύτερο βαθμό και το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο αφαιρεί όλους τους περισπασμούς για μια ακόμη πιο καθηλωτική εμπειρία θέασης. Έτσι απολαμβάνεις τα υπέροχα χρώματα από τον προηγμένο επεξεργαστής της. Με τεχνολογία Quantum Matrix Pro, που ελέγχει με ακρίβεια τα νέα, μικροσκοπικά Quantum Mini LED. Παρακολούθησε εντυπωσιακή εικόνα με λεπτομέρειες που εκφράζονται τόσο στις σκοτεινές, όσο και στις φωτεινές σκηνές, με x1,5 περισσότερες ζώνες φωτισμού από την κανονική τεχνολογία Quantum Matrix των Samsung Neo QLED.

2. Sony LED TV XR-75Z9K 75" 8K Ultra HD

smartTVs_02


Αν οι 85 ίντσες είναι πολλές για το σαλόνι σου αλλά θες την ανάλυση 8Κ η Sony LED TV XR-75Z9K είναι για σένα. Ρεαλιστική εικόνα με το Cognitive Processor XR, απαράμιλλο δυναμικό εύρος και βέλτιστη προβολή με Bravia Cam. Ο επαναστατικός επεξεργαστής της Sony στις τηλεοράσεις BRAVIA XR™ αναπαράγει περιεχόμενο όπως το βλέπουν και το ακούν οι άνθρωποι, για μια απίστευτα ζωντανή εμπειρία. Κατανοεί πώς εστιάζει το ανθρώπινο μάτι, διασταυρώνοντας και αναλύοντας τις εικόνες για ρεαλιστικό βάθος, εξαιρετική αντίθεση και πανέμορφα, ζωντανά χρώματα.

Και φυσικά με το λειτουργικό Android TV είναι μια πλήρως συμβατή smart TV με ότι μπορεί να θες. Επιπλέον το Netflix Calibrated Mode και το Dolby Vision φροντίζουν το περιεχόμενο να προβάλλεται ακριβώς στις ρυθμίσεις που το σχεδίασε ο δημιουργός του. Και αν είσαι φανατικός του σωστού χρώματος σου παρέχει τεχνολογία Calman. Την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες για να πετυχαίνουν σωστό χρώμα και λεπτομέρεια!

3. LG QNED 86QNED816QA 86" 4Κ Ultra HD

smartTVs_03


Μήπως τα 8Κ σου μοιάζουν υπερβολή για τα ελληνικά δεδομένα; Μην χαλιέσαι υπάρχουν απίστευτες οθόνες στα 4Κ όπως η μεγαλειώδης 86 ιντσών πρόταση της LG! Με τεχνολογία Quantum Dot NanoCell Color και οπίσθιου φωτισμού Mini LED προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία θέασης με βαθύτερα μαύρα και ακριβέστερη αναπαραγωγή χρωμάτων.
Με πολλές θύρες και εξαιρετικό ήχο το λειτουργικό webOS η απόλαυση δεν περιορίζεται καθώς περνάς από τη μία λειτουργία στην άλλη, χωρίς να αλλάζεις οθόνη. Τέλος με υποστήριξη για τον Βοηθό Google, το Amazon Alexa, το Apple AirPlay, το HomeKit και πολλά άλλα, ο χειρισμός των συσκευών σου είναι παιχνιδάκι. Με την αθλητική ειδοποίηση θα βλέπεις τις τελευταίες εξελίξεις για τα αγαπημένα σου αθλητικά γεγονότα ενώ παρακολουθείς κάτι άλλο, ενώ υποστηρίζει και χρήση προφίλ για εξατομικευμένες προτάσεις και εφαρμογές.

4. Samsung LED TV 55AU7172 55" 4Κ Ultra HD Smart

smartTVs_04


Για μικρότερους χώρους και μικρότερα budget χωρίς όμως ποιοτικούς συμβιβασμούς μια Led TV στις 55 ίντσες. Με ανάλυση 4Κ UHD, Crystal Processor 4K, PurColor & HDR, λειτουργικό Tizen έχεις απολαυστική εικόνα και πλήρη λειτουργικότητα!

Ο επεξεργαστής Crystal 4K βελτιστοποιεί τα χρώματα, τις αναλογίες υψηλών αντιθέσεων και το HDR. Για αυτό θα έχεις ποιότητα εικόνας που εντυπωσιάζει. Από το παραμικρό σύννεφο στον φωτεινό ουρανό μέχρι τις πιο ανεπαίσθητες κινήσεις μέσα στις σκοτεινές σκιές θα διακρίνεις κάθε λεπτομέρεια!

Ειδικά για τους gamers τηλεόραση αυτή ενσωματώνει τεχνολογίες Motion Xcelerator και Auto Game Mode (ALLM).Βελτιστοποιούν τη ροή των καρέ, τους λόγους αντίθεσης, την ευκρίνεια και τις διαβαθμίσεις χρωμάτων για οποιοδήποτε είδος παιχνιδιού και αυξάνει αισθητά την απόκριση για ομαλή, φυσική κίνηση χωρίς θολούρες.

5. LG OLED TV 42C24LA 42" 4Κ Ultra HD

smartTVs_05


Αν είσαι φανατικός gamer αλλά με περιορισμένο χώρο η λύση της LG στις 42 ίντσες θα σε καλύψει! Προσφέρει μία εξαιρετικά ομαλή εμπειρία για παιχνίδι, χάρη στην υποστήριξη χαρακτηριστικών όπως τα Nvidia G-Sync και AMD FreeSync Premium. Για ρεαλιστική εικόνα ενσωματώνει τεχνολογίες Dolby Vision IQ, Dolby Atmos®, HDR10 Pro και Cinema HDR.Με σχετικά μικρό μέγεθος ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες του χώρου σου ενώ ο νέος, κομψός σχεδιασμός ενισχύει την αισθητική του. Ειδικά για τους gamers το ενσωματώμενο GeForce Now σου προσφέρει ένα ολόκληρο «σύννεφο παιχνιδιών». Ανακάλυψε ξανά παιχνίδια που αγαπάς και βρες νέα παιχνίδια απευθείας από την τηλεόρασή σου.

Φυσικά σου προσφέρει και τα πάντα για μια κινηματογραφική βραδιά. Βρες σχεδόν τα πάντα χάρη στις διαθέσιμες εφαρμογές streaming. Με υπηρεσίες όπως είναι οι Netflix, Amazon Prime και Apple TV+ θα βρίσκεις πάντα κάτι συναρπαστικό να δεις.

Μην περιμένεις άλλο, αναβάθμισε την εμπειρία θέασης σου τώρα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης