Έρωτας στα χρόνια του efood market

Ας το παραδεχτούμε: Δεν υπάρχει τρόπος για να γιορτάσεις με τη σχέση σου σωστά τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Είτε δεν θα κάνετε απολύτως τίποτα και θα κάθεστε αμίλητοι μην τυχόν και σας πουν γραφικούς, είτε θα ακολουθήσετε τα κλισέ, με αρκουδάκια, καρδούλες κι όλα τα σχετικά. Σωστά; Λάθος.

Το efood βρήκε επιτέλους τη λύση στο αιώνιο ερώτημα “Τι θα κάνουμε του Αγίου Βαλεντίνου;”. Ποια είναι αυτή η λύση; Το efood market: το supermarket του efood, που έρχεται στην πόρτα σου super γρήγορα!

Τι θα κάνεις λοιπόν φέτος την ημέρα των ερωτευμένων; Θα σου δώσουμε εμείς μερικές ιδέες.
-Μπορείτε να δείτε αγκαλιά την αγαπημένη σας ταινία και να παραγγείλετε σοκολάτες και σοκολατάκια Lacta με έκπτωση.
-Αν θες να δείξεις πιο σοφιστικέ, παράγγειλε ένα ωραίο κρασί ή cocktails και φτιάξε ένα πλατό με τυριά κι αλλαντικά που θα βρει στην κατηγορία Deli.
-Αν πάλι έχεις ξεχάσει τελείως την ύπαρξη αυτής της μέρα (συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες), στην κατηγορία Δώρα του efood market θα βρεις εξαιρετικές λύσεις της τελευταίας στιγμής.
-Και τέλος, αν αυτή η μέρα σε βρίσκει μόνο ή μόνη, το Hollywood μας έχει μάθει ότι το παγωτό είναι η λύση. Κι αν ο κολλητός ή η κολλητή έρθει για συμπαράσταση, με την αγορά 2 παγωτών Magic, έχεις έκπτωση 4€.

Αντί λοιπόν να ψάχνεις λούτρινους αρκούδους σε φυσικό μέγεθος ή να κάνεις λες κι αυτή η μέρα δεν υπήρξε ποτέ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο efood, να επιλέξεις την κατηγορία Valentine στο efood market και να παραγγείλεις ό,τι χρειάζεσαι για να περάσεις την τέλεια μέρα Αγίου Βαλεντίνου!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr