HR Awards 2023: Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ βραβεύτηκε με GOLD AWARD

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ έλαβε Gold Βραβείο στα HR Awards 2023 στην κατηγορία Best Internal Use of Academies για την «Ακαδημία ΚΡΗΤΙΚΟΣ» η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει υλοποιηθεί στην εταιρεία σε συνεργασία με τη HATZI FILAX GROUP

H τελετή Βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2023, στο Athenaeum InterContinental Athens. Στη Βράβευση παρευρέθηκαν, ο κ. Γιώργος Κατωπόδης, Διευθυντής HR της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, η κα Αθηνά Χριστοδουλάκη και ο κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, στελέχη της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ και από την Hatzi Filax Group η κα Χάτζη Σκευοφύλακα, CEO & Founder και η κα Σοφία Σκευοφύλακα, CCO & Co Founder.

Σκοπός της Ακαδημίας ΚΡΗΤΙΚΟΣ είναι να κρατάει τον εκπαιδευτικό πήχη ψηλά με σύγχρονα εσωτερικά εργαλεία εκπαίδευσης σεμινάρια, webinars, e-Learning μαθήματα και πακέτα ενίσχυσης γνώσης.

Η διάκριση αυτή αποτελεί μία ακόμη αναγνώριση για την Ακαδημία ΚΡΗΤΙΚΟΣ και το έργο της ανάμεσα στις κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις και επιβεβαιώνει ότι η εταιρεία τιμά τις δεσμεύσεις της για την συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων με στόχο την ικανοποίηση του πελάτη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr