Το 1ο Grand Μασούτης της Αθήνας, ανοίγει στην Γλυφάδα

Ένα διαφορετικό βίωμα στις καθημερινές αγορές, που βάζει στο κέντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του

Συνήθως, σκεφτόµαστε την επίσκεψη στο σουπερµάρκετ σαν ένα κοµµάτι της ρουτίνας µας, που τις περισσότερες φορές δεν µας επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Υπάρχουν όµως και καλά νέα.

Κάτι διαφορετικό που θα σπάσει αυτή τη µονοτονία: Το πρώτο «Grand Μασούτης» που ανοίγει στη Γλυφάδα κάνει τις καθηµερινές αγορές µας ένα ολοκληρωµένo προσωπικό βίωµα που διαφέρει πολύ από όσα γνωρίζουµε µέχρι σήµερα.

Από την πρώτη στιγµή που µπαίνουµε στο κατάστηµα καταλαβαίνουµε ότι πρόκειται για µια καινούργια ολιστική προσέγγιση, όπου πρωταγωνιστεί το προσεγµένο περιβάλλον σε συνδυασµό µε τις πραγµατικά προσιτές τιµές για όλους.


Ο σύγχρονος και λιγότερα ενεργοβόρος εξοπλισµός που σέβεται το περιβάλλον δηµιουργεί µια ευχάριστη και φιλική ατµόσφαιρα, ενώ στο επίκεντρο βρίσκεται η οµάδα του ανθρώπινου δυναµικού που µας κατευθύνει και µας βοηθά σε κάθε αγορά, µε συµβουλές αλλά και µε προτάσεις.

Η έµφαση δίνεται στα φρέσκα προϊόντα και σε µια σειρά παροχών που κάνουν κάθε επίσκεψή µας µια αναβαθµισµένη εµπειρία, όπου η ποιότητα είναι σταθερά και παραµένει διαχρονικά αδιαπραγµάτευτη.

Ένα πρότυπο κατάστηµα µε ανθρωποκεντρικό σχεδιασµό

Το 1ο «Grand Μασούτης» στην Αθήνα, επί της Λεωφόρου Βουλιαγµένης 79 στη Γλυφάδα, είναι ένα πρότυπο κατάστηµα. Αυτός ήταν εξ αρχής ο στόχος και για αυτό δόθηκε προσοχή στη σύγχρονη αισθητική και την λειτουργικότητα των χώρων, ώστε να νιώθουν άνετα οι πελάτες, αλλά και οι εργαζόµενοι.

Άλλωστε, η εταιρεία είναι ένας πολυβραβευµένος εργοδότης, από τους µεγαλύτερους στην Ελλάδα, που έχει στο κέντρο της εταιρικής του κουλτούρας το µότο «Η δύναµή µας είναι οι άνθρωποί µας».

Ο σχεδιασµός του νέου καταστήµατος είναι αµιγώς ανθρωποκεντρικός και έχει δοθεί ιδιαίτερη φροντίδα στην προσβασιµότητα για ΑµεΑ στον εσωτερικό και τον περιβάλλοντα χώρο.
Τα 8 ταµεία τα 83 άτοµα προσωπικό και οι 200 θέσεις πάρκινγκ µε σταθµούς ηλεκτρικής φόρτισης 14 θέσεων εγγυώνται ότι τα ψώνια µας θα γίνουν άνετα, εύκολα και γρήγορα.

Θα βρούµε τα πάντα. Καθηµερινά έτοιµα µαγειρεµένα γεύµατα από φρέσκα υλικά εποχής, µεγάλη ποικιλία σε λαχανικά και οπωροκηπευτικά στο τµήµα µαναβικής, εκλεκτά τυριά και αλλαντικά επιλεγµένων παραγωγών, φρεσκοψηµένο ψωµί και αρτοσκευάσµατα στο Αρτοπωλείο, πεντανόστιµα γλυκά στο τµήµα του Ζαχαροπλαστείου, την ίδια σταθερή ποιότητα στο Κρεοπωλείο και το Ιχθυοπωλείο, και τις καλύτερες ετικέτες κρασιών και ποτών στην εντυπωσιακά ενηµερωµένη Κάβα.

Όσο για τις επιπλέον υπηρεσίες που θα βρούµε στο «Grand Μασούτης», αφορούν πληρωµές µε πιστωτικές κάρτες µε δυνατότητα για άτοκες δόσεις όλον τον χρόνο και όχι µόνο για την περίοδο των γιορτών, όπως ισχύει για όλα τα υπόλοιπα καταστήµατα της αλυσίδας. Και βέβαια υπάρχει πάντα η δυνατότητα για διανοµή στο σπίτι, πληρωµή λογαριασµών χωρίς χρέωση, και χρήση της loyalty mascard για πολλές καθηµερινές προσφορές.

Μηχανισµοί εξοικονόµησης ενέργειας και περιβαλλοντική υπευθυνότητα

Καθώς ο ουσιαστικός σεβασµός και η φροντίδα του περιβάλλοντος είναι προτεραιότητα για την εταιρεία, στο νέο κατάστηµα υπάρχουν 4 κάδοι ανακύκλωσης (για µαγειρικό λάδι, λαµπτήρες, ηλεκτρικές συσκευές, µπαταρίες) ενώ τα καρότσια και τα καλαθάκια πελατών είναι από χρησιµοποιηµένα ναυτικά δίχτυα και σχοινιά αλιείας.

Στα ψυγεία του καταστήµατος, χρησιµοποιήθηκε η τεχνολογία ψύξης µε CO2, που προσφέρει καλύτερη απόδοση και ταυτόχρονα µεγαλύτερη εξοικονόµηση ενέργειας, αφού η χρήση του CO2 ως ψυκτικού µέσου είναι αντίστοιχη µε το καλό που κάνει στο περιβάλλον η ανακύκλωση ή η µείωση των εκποµπών καυσαερίων.

Ο κλιµατισµός του καταστήµατος γίνεται µε συστήµατα αντλιών θερµότητας, οι οποίες υπάγονται στις ΑΠΕ (Ανανεώσιµες Πηγές Ενέργειας), ενώ οι εσωτερικές µονάδες διαθέτουν ειδικά φίλτρα, τα οποία συγκρατούν και εξουδετερώνουν ιούς και βακτήρια.

Ο LED φωτισµός δηµιουργεί µια ευχάριστη ατµόσφαιρα, ιδανική για τις αγορές µας, και παράλληλα βοηθά στην εξοικονόµηση ενέργειας.

Όλα είναι σχεδιασµένα µε τέτοιο τρόπο, ώστε κάθε επίσκεψη στο «Grand Μασούτης» της Γλυφάδας να αποτελεί µια ξεχωριστή αγοραστική εµπειρία την οποία πρέπει να ζήσουµε για να νιώσουµε τη διαφορετικότητά της. Και είναι σίγουρο ότι θα γίνει η καινούργια αγαπηµένη συνήθεια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr