13η Ημέρα Υιοθεσίας από τα Pet city - Τοpetmou.gr αρωγός στην προσπάθεια να βρουν τα αδέσποτα ένα παντοτινό σπίτι

13η Ημέρα Υιοθεσίας από τα Pet city - Τοpetmou.gr αρωγός στην προσπάθεια να βρουν τα αδέσποτα ένα παντοτινό σπίτι

Ξεκινώντας τη χρονιά με ένα μήνυμα Αγάπης και Ελπίδας

petcity_arthrou
Η αλληλεγγύη και η αγάπη για τα αδέσποτα ζωάκια συνεχίζουν μέσα από τις Ημέρες Υιοθεσίας των Pet City και του Dogs Voice, μια δράση που πηγάζει από την καμπάνια Act Pawsi+ive. Στόχος είναι να βρεθεί ένα #ForeverHome για κάθε αδέσποτο ζωάκι που έχει ανάγκη.

pet_city__2_


Το Σάββατο, 27 Ιανουαρίου, η 13η Ημέρα Υιοθεσίας των Pet City θα λάβει χώρα στο κατάστημα Pet City, στην Πετρούπολη, Πετρουπόλεως 88, από τις 11:00 έως τις 14:00. Αξιαγάπητες μουσούδες από τη Φιλοζωική Πετρούπολης, την Αλληλεγγύη για τα Αδέσποτα Χαλανδρίου και το Φιλοζωικό Σωματείο Κύμης – Αλιβερίου θα βρίσκονται εκεί, ψάχνοντας για την αγκαλιά που θα τους προσφέρει ένα ζεστό σπίτι για πάντα.

Κλείσιμο
pet_city__3_


Η σημασία της πρωτοβουλίας αυτής αντανακλάται στην αγάπη του κόσμου, με πάνω από 120 σκυλιά να έχουν ήδη βρει το δικό τους #ForeverHome από την έναρξη των Ημερών Υιοθεσίας.

Σημαντικός αρωγός και στην 13η Ημέρα Υιοθεσίας παραμένει η PURINA® υποστηρίζοντας το σκοπό πως η ζωή μας είναι καλύτερη με τα κατοικίδια, προσφέροντας στους νέους pet parents τροφή PURINA® PRO PLAN και οδοντικά σνακς Dentalife για τους πρώτους μήνες της υιοθεσίας!

pet_city__1_


Κάθε μήνα, η καμπάνια Act Pawsi+ive Pet City, συνεχίζει να δίνει ελπίδα για μία καλύτερη ζωή σε πολλά αδέσποτα ζώα συντροφιάς. Με την αγάπη και τη συμβολή όλων μας, η αποστολή των Pet City για ένα #ForeverHome για κάθε αδέσποτη μουσούδα βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση.

Εσείς είστε έτοιμοι για μία νέα αρχή;
Σας περιμένουμε!

13η Ημέρα Υιοθεσίας Pet City
Pet City Πετρούπολης, Πετρουπόλεως 88
Ώρες: 11:00 - 14:00
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης