Αφιερωμένη στα κατοικίδια η νέα σειρά UTSÅDD της ΙΚΕΑ

Αφιερωμένη στα κατοικίδια η νέα σειρά UTSÅDD της ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, παρουσιάζει τη νέα σειρά UTSÅDD, η οποία απευθύνεται στα πιο χαδιάρικα μέλη της οικογένειάς σας, τα κατοικίδια!

arthrou-ikea-pet
Στην ΙΚΕΑ θεωρούμε ότι ένα σπίτι πρέπει να είναι λειτουργικό για όλους όσοι ζουν σε αυτό, ακόμη και για τα αγαπημένα μας κατοικίδια, όπως οι γάτες και οι σκύλοι. Έτσι, αναπτύξαμε τη συλλογή UTSÅDD που θα κάνει τη ζωή τους πιο εύκολη, και τη δική σας πιο πρακτική, χωρίς να επηρεάζει το στυλ του χώρου σας.

ikea-pet__2_


Η συλλογή UTSÅDD περιλαμβάνει μία σειρά από άνετα κρεβάτια για μικρόσωμα και πιο μεγαλόσωμα ζωάκια, μια ποικιλία από κρυψώνες που επιτρέπουν στις γάτες να απολαμβάνουν την ησυχία τους, ενώ παραμένουν σε εγρήγορση, κουβέρτες, κεραμικά μπολ ακόμη και αντιολισθητικό σουπλά που διατηρεί τον χώρο καθαρό. Με τη συλλογή UTSÅDD της ΙΚΕΑ είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε κάτι για να κάνετε τη ζωή των αγαπημένων σας κατοικίδιων στο σπίτι λίγο καλύτερη.

Κλείσιμο
ikea-pet__1_


Η σειρά επίσης περιλαμβάνει παιχνίδια! Άλλωστε, αν μπορούσε να αποφασίσει ο σκύλος σας, πιθανότατα θα έπαιζε όλη μέρα. Και με τα παιχνίδια UTSÅDD, μπορεί. Τα παιχνίδια της σειράς είναι σχεδιασμένα για να αντέχουν ακόμα και τα πιο δραστήρια σκυλιά, ώστε να μπορείτε να παίζετε μαζί τους όσο συχνά θέλετε.

Βρείτε τα προϊόντα της νέας σειράς στα καταστήματα IKEA ή επισκεφθείτε το www.ikea.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης