Ηνωμένο βασίλειο: Το ελληνικό κρασί σε ένα μοναδικό momentum στη φετινή London Wine Fair

Ηνωμένο βασίλειο: Το ελληνικό κρασί σε ένα μοναδικό momentum στη φετινή London Wine Fair

Περισσότεροι από 9.000 επαγγελματίες επισκέπτες του χώρου, παρευρέθηκαν το 3ήμερο της έκθεσης, έχοντας την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες καινοτόμες τάσεις και προϊόντα

london-winefair-xr
Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η 42η London Wine Fair, η μοναδική επαγγελματική έκθεση κρασιού για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Περισσότεροι από 9.000 επαγγελματίες επισκέπτες του χώρου, παρευρέθηκαν το 3ήμερο της έκθεσης, έχοντας την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες καινοτόμες τάσεις και προϊόντα, να πραγματοποιήσουν γευσιγνωσίες και να παρακολουθήσουν ομιλίες, masterclasses και παρουσιάσεις αναφορικά με τις νέες προκλήσεις της οινικής βιομηχανίας.

Όπως αναφέρει ο Αντώνης Σιούλης, Managing Director της Reco Exports, η οποία είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της London Wine Fair στην Ελλάδα και υπεύθυνος για την ελληνική συμμετοχή “εξαιρετική και η φετινή διοργάνωση, τόσο όσον αφορά στην ποιότητα του κόσμου όσο και στις θεματικές ενότητες του τριημέρου. Masterclass, ημερίδες, βραβεύσεις.

Η φετινή London Wine Fair ήταν one-stop-shop για κάθε επαγγελματία του χώρου και αυτό αποδεικνύει η προσέλευση των σχεδόν 10,000 Βρετανών αγοραστών, διανομέων, δημοσιογράφων και...

Διαβάστε περισσότερα στο NEWMONEY.GR
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης