H bwin… σαλπάρει στο Spetses Classic Yacht Regatta για έκτη στη σειρά χρονιά!

H bwin… σαλπάρει στο Spetses Classic Yacht Regatta για έκτη στη σειρά χρονιά!

H bwin για έκτη συνεχόμενη χρονιά «ντύνει» με τα χρώματα της, το Spetses Classic Yacht Regatta. Τη διοργάνωση που πλέον αποτελεί θεσμό για την ελληνική -και όχι μόνο- ιστιοπλοΐα

arthrou-reggata
Η bwin στέκεται περήφανα στο πλευρό του Spetses Classic Yacht Regatta για έκτη διαδοχική χρονιά! Το κορυφαίο στοιχηματικό brand «ντύνει» με τα χρώματα του, την κορυφαία διοργάνωση του ναυταθλητισμού, που έχει ανοίξει τα… πανιά της για τα καλά προσελκύοντας πλήθος διαγωνιζόμενων και από χώρες του εξωτερικού! Δεν είναι ένας ακόμα ιστιοπλοϊκός αγώνας, πρόκειται για την πιο ξεχωριστή ρεγκάτα που διεξάγεται στις ελληνικές θάλασσες και κεντρίζει τα βλέμματα εκατοντάδων τουριστών, με τη φήμη της να είναι γνωστή σε όλη τη Μεσόγειο. Απευθύνεται σε κλασσικά και παραδοσιακά σκάφη, παραδοσιακές λέμβους και οικογενειακές λέμβους-dinghies, που δεν θα βρεις σε κανέναν άλλον αγώνα. Όλα αυτά με φόντο τις μαγευτικές Σπέτσες!

Σκαριά με τη δική τους ιστορία στις θάλασσες του κόσμου, σκάφη που έχουν συμμετάσχει σε κορυφαίες ρεγκάτες κάνουν τους αγώνες ομορφότερους. Κορυφαίοι ιστιοπλόοι δίνουν ραντεβού στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες για 12η χρονιά, σε ένα υπέροχο event με άρωμα καλοκαιριού. Από τις 27 Ιουνίου και για τρεις ημέρες τα σκάφη άνοιξαν πανιά και οι ιστιοπλόοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν μαγικές στιγμές στους θεατές. Άλλωστε και φέτος το πανέμορφο νησί θα γεμίσει κόσμο που ανυπομονεί για τις «μάχες» στο στενό Κόστα - Σπέτσες.

Η bwin δίνει δυναμικό παρόν σε όλα τα μεγάλα ραντεβού που προάγουν τον κλασσικό αθλητισμό, το «ευ αγωνίζεσθαι» και προβάλλουν τις τοπικές κοινωνίες. Για ακόμα μία χρονιά είναι χορηγός στο μεγάλο ραντεβού Spetses Classic Yacht Regatta. Πιστή στη στρατηγική της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης. Άλλωστε, το κορυφαίο στοιχηματικό brand υποστηρίζει τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα, που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα και έχουν στόχο την προώθηση του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας. Όπως την τελευταία πενταετία, έτσι και φέτος στο αίθριο της Πλατείας του Ποσειδωνίου στο χώρο των απονομών θα δεσπόζει ο υπέροχος στολισμός της bwin.

Εκ μέρους της bwin, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, Ιωάννα Μπερίου, είπε: «Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε κομμάτι του σπουδαίου event! Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για τα 12 υπέροχα χρόνια της Spetses Classic Yacht Regatta. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι, που στηρίζουμε αυτή τη διοργάνωση. Ο αγώνας αποτελεί γιορτή της ιστιοπλοΐας, είναι ο σημαντικότερος και δημοφιλέστερος στην κατηγορία του και η bwin δεν θα μπορούσε να λείπει. Αυτά τα event είναι σημαντικά για τη χώρα μας, καθώς έχουν ως στόχο την προβολή της Ελλάδας και της αθλητικής της παράδοσης στο εξωτερικό».

Κλείσιμο
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης