3 laptops για ένα άνετο Work From Home από την... παραλία

3 laptops για ένα άνετο Work From Home από την... παραλία

Ξέχνα το Work From Home αυτό το καλοκαίρι! Έλα να γνωρίσουμε το Work from the… παραλία

laptop-plaisio-lead
Κάνε το εικόνα. Όλοι έχουν φύγει για διακοπές και ανεβάζουν στόρυ από τις παραλίες και το πόσο τέλεια περνάνε. Εσύ από την άλλη, ανήκεις δυστυχώς σε εκείνους που έχουν μείνει πίσω. Άρα, πρέπει να δουλέψεις. Το θετικό βέβαια είναι ότι δουλεύεις από το σπίτι και ότι η άδειά σου δεν θα αργήσει να έρθει.

Τώρα κάνε και αυτό εικόνα: Αντί για το σπίτι σου, να δουλεύεις σε μια παραλία! Μην αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι δεν γίνεται! Όλα γίνονται! Το μόνο που χρειάζεσαι για να το υλοποιήσεις είναι το ιδανικό laptop! Εντάξει και να το συνεννοηθείς με τον εκάστοτε υπεύθυνό σου.

Άσε πάνω μας την επιλογή του ιδανικού laptop και κανόνισε μόνο τα διαδικαστικά. Είμαστε εδώ για να το βρεις εύκολα και γρήγορα. Έτσι, θα ανήκεις και εσύ πλέον σε αυτούς που περνάνε τη μέρα τους σε μια παραλία. Θα ξεκλέβεις από τη δουλειά κάνα πεντάλεπτο για καμία γρήγορη βουτιά και όλα θα είναι τέλεια! Πάμε λοιπόν να βρούμε παρέα το τέλειο laptop.

Dell Vostro 3520
laptop-plaisio-1
Κλείσιμο

Όμορφο, ελαφρύ και άκρως επαγγελματικό. Το Vostro 3520 της Dell αποτελεί μια εξαιρετική value for money επιλογή για ένα άνετο work from the… beach! Διαθέτει την αξιοπιστία της Dell κάτι που σου εγγυάται την καλύτερη δυνατή επίδοση και απόδοση. Είναι ιδανικός για remote εργασία καθώς παρέχει και όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά όπως καλή κάμερα, αξιόπιστο μικρόφωνο, Trusted Platform Module 2.0 για ασφάλεια κ.ά.

«Φοράει» επεξεργαστή Intel® Core™ i5-1235U με ενσωματωμένα γραφικά Intel® Iris® Xe Graphics για να τρέχει κάθε πρόγραμμα γρήγορα. Ξέχνα τα ενοχλητικά «κολλήματα» λοιπόν και δούλεψε με την ηρεμία σου και χωρίς άγχος. Διαθέτει επίσης 16GB μνήμης DDR4-2666 και 512GB M.2 PCIe® NVMe™ SSD ενώ η οθόνη του μεγέθους 15,6 ιντσών LCD IPS υποστηρίζει ανάλυση FHD 1920 x 1080 pixels.Η πολύ καλή φωτεινότητά της (250 nits) θα αποδειχθεί σωτήρια στο σκηνικό της ηλιόλουστης παραλίας. Θα μείνεις πλήρως ικανοποιημένος με την μπαταρία του 4-cell Li-Ion, η οποία θα σου προσφέρει άνεση εργασιών για αρκετές ώρες. Ό,τι καλύτερο δηλαδή για παραλία καθώς το να ψάχνεις πρίζα κάθε μισή ώρα είναι τρομερά κουραστικό και αγχωτικό. Επίσης, έρχεται με ενσωματωμένα τα νέα Windows 11 Pro. Τέλος, διαθέτει 2x θύρες USB 3.2 Gen 1 Type-A, 1x USB 2.0 Type-A, RJ-45, HDMI 1.4b και Audio (Headphone & Microphone Combo) αλλά και Bluetooth® για ασύρματη σύνδεση με τα περιφερειακά σου.

HP ProBook 450 G9
laptop-plaisio-2

Ισχυρό, με όμορφο design και τρομερή σχέση ποιότητας/τιμής. Το ProBook 450 G9 από την HP θα γίνει ο καλύτερος βοηθός σου στο ιδανικό σκηνικό του work from the beach που θέλεις να στήσεις. Είναι αρκετά ανθεκτικός κάτι που τον καθιστά ιδανική επιλογή για την σκληρή χρήση στην παραλία. Προσφέρει απόδοση επαγγελματικού επιπέδου την οποία συνδυάζει άψογα με μια εργονομική σχεδίαση.

«Φοράει» τον ταχύτατο επεξεργαστή Intel® Core™ i3-1215U που αποδίδει έως 4,4 GHz με την τεχνολογία Intel® Turbo Boost, 10MB Intel® Smart Cache. Διαθέτει 6 πυρήνες και 8 επεξ. νήματα ενώ έχει ενσωματωμένη και την κάρτα γραφικών Intel® Iris® Xᵉ. Η αντιθαμβωτική με στενό πλαίσιο οθόνη του θα σου παρέχει ό,τι ψάχνεις για δουλειά κάτω από τον καυτό ήλιο. Μιλάμε για μια οθόνη FHD IPS, μεγέθους 15,6” και ανάλυσης 1.920 x 1.080 pixels, με 250nits και NTSC 45%. Διαθέτει επίσης 8GB DDR4-3200 RAM, 512GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD αλλά και μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας (51Wh) κάτι που θα σε σώσει από τις συχνές φορτίσεις.

Είναι ιδανικό για remote εργασία καθώς είναι εξοπλισμένο με δύο στερεοφωνικά ηχεία, μικρόφωνα διπλής συστοιχίας, κάμερα ιδιωτικού απορρήτου 720p HD, κάρτα ασύρματου δικτύου Realtek® RTL8852AE Wi-Fi 6 (2x2) και Bluetooth® 5.2, αδιάβροχο πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους με numpad και Windows 11 Pro. Μείνε ξέγνοιαστος και άστο να δουλεύει για εσένα!

Apple MacBook Air M3
laptop-plaisio-3

Εδώ τα πολλά λόγια είναι περιττά. Με την εγγύηση της Apple, το MacBook Air M3 δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο από ιδανικό για εργασία από απόσταση. Μιλάμε για μια πανίσχυρη 8-πύρηνη CPU και έως και 10-πύρηνη GPU που παρέχει ο Apple M3 chip. Επομένως, είσαι ελεύθερος να… ξεχάσεις όσα tabs ανοικτά θέλεις! Δεν θα σου… κολλήσει ποτέ. Η οθόνη Liquid Retina 13,6 ιντσών υποστηρίζει ένα δισεκατομμύριο χρώματα και θα σου παρέχει την ιδανική συνθήκη εργασίας κάτω από τον ήλιο της παραλίας. Ένα ακόμη σπουδαίο χαρακτηριστικό είναι η εξαιρετικά ισχυρή του μπαταρία. Μιλάμε για αυτονομία λειτουργίας έως και 18 ώρες! Και το τροφοδοτικό να ξεχάσεις στο σπίτι θα μπορέσεις να βγάλεις ακόμη και… διπλή βάρδια! Ιδανικό και για εκείνα τα calls με κάμερα, μιας και είναι εξοπλισμένο με κάμερα FaceTime HD 1080p αλλά και τρία μικρόφωνα και τέσσερα ηχεία με Χωρικό Ήχο.

Καλή δουλειά από την παραλίααααα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης