Η Nova σαλπάρει και στηρίζει το 4o AEGEAN 600 και το 61ο ∆ιεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου

Η Nova σαλπάρει και στηρίζει το 4o AEGEAN 600 και το 61ο ∆ιεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου

Επίσημος τηλεοπτικός μεταδότης και χορηγός επικοινωνίας των δύο μεγάλων ιστιοπλοϊκών διοργανώσεων του Ιουλίου - Το AEGEAN 600 θα πραγματοποιηθεί από 7-13 Ιουλίου με περισσότερες από 70 συμμετοχές σκαφών ελληνικής και ξένης σημαίας και το 61ο Ράλλυ Αιγαίου από 20-29 Ιουλίου όπου έμπειροι ιστιοπλόοι θα τρέξουν συνολικά 350 ναυτικά μίλια σε ιδιαίτερα απαιτητικές ιστιοδρομίες - Και οι δύο διοργανώσεις θα καλυφθούν με ειδικές 15λεπτες εκπομπές από το Novasports Start

Aegean-600
Η Nova, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τον Ιούλιο βάζει πλώρη για το Αιγαίο, στηρίζοντας ως επίσημος τηλεοπτικός μεταδότης και χορηγός επικοινωνίας τις δύο μεγάλες ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις, για δεύτερη φορά το 4ο ΑEGEAN 600 και για 11η χρονιά το 61ο ∆ιεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου το που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ).

Έναρξη την Κυριακή 7 Ιουλίου με την εκκίνηση του 4ου AGEAN 600 με περισσότερες από 70 συμμετοχές σκαφών ελληνικής και ξένης σημαίας μεταξύ των οποίων τα διασημότερα ιστιοπλοϊκά όλου του κόσμου. Στόχος των κυβερνητών και του πληρώματος είναι να αποκτήσουν το βαρύτιμο έπαθλο αλλά και να καταρρίψουν το ρεκόρ της διαδρομής των 45 ωρών! Η διαδρομή των 600 ναυτικών μιλίων, περικλείει το μεγαλύτερο μέρος του Αιγαίου Πελάγους. Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα γίνεται κάθε χρόνο συμβολικά στη θαλάσσια περιοχή του Ναού του Ποσειδώνα.

Το 61ο Ράλλυ Αιγαίου θα πλεύσει φέτος στο διάστημα 20-29 Ιουλίου στην αρχοντική Σύρο από όπου και θα διοργανωθούν όλες οι ιστιοδρομίες. Σε αυτό το διάστημα οι έμπειροι ιστιοπλόοι θα τρέξουν συνολικά 350 ναυτικά μίλια σε ιδιαίτερα απαιτητικές ιστιοδρομίες . Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις 20 Ιουλίου στον Φαληρικό όρμο και τα σκάφη θα κατευθυνθούν στην Σύρο όπου και θα συνεχιστούν οι υπόλοιπες διαδρομές. Η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 27 Ιουλίου με τερματισμό στο Σούνιο. Όπως παραδοσιακά γίνεται τα τελευταία χρόνια η τελική απονομή επάθλων θα πραγματοποιηθεί στην Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου στον Πειραιά.

Η Nova, μέσα από τα αθλητικά της κανάλια και με τη σφραγίδα της κορυφαίας δημοσιογραφικής ομάδας και τον Παντελή Λώλη στο «τιμόνι» θα καλύψει με τον αρτιότερο τρόπο και τις δύο διοργανώσεις. με ειδικές 15λεπτες εκπομπές στο Novasports Start (22:00) προκειμένου οι συνδρομητές να απολαύσουν κάθε στιγμή. Όλες οι εκπομπές των αγώνων AEGEAN 600 και Ραλλυ Αιγαίου θα είναι διαθέσιμες στο WEB TV και στο YouTube κανάλι του novasports.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης