ΟΠΑΠ: Θέαμα και εκπλήξεις στην αυλαία της φάσης των «16»

Οι Γκουντάρας, Μανίκας και Πασσάς αναλύουν τους τύπους φιλάθλων στο Ευρωπαϊκό - Γκολ

Πόσοι τύποι φιλάθλων χωρούν στην ίδια παρέα; Στην football night της περασμένης Τρίτης σε κατάστημα ΟΠΑΠ στους Αμπελοκήπους βρέθηκαν τουλάχιστον πέντε διαφορετικοί τύποι ποδοσφαιρόφιλων, έζησαν όμως με την ίδια ένταση και αγωνία την πρόκριση της Τουρκίας στους «8» του Ευρωπαϊκού, αφήνοντας εκτός την Αυστρία.

Ποιος είναι ο φίλαθλος «προπονητής» και ποιος ο «κωλοτούμπας»; Για ποιον φταίει πάντα ο διαιτητής, ποιος δεν ξέρει να χάνει και ποιος …σκοράρει στο φαγητό;
Οι Γιώργος Μανίκας και Θανάσης Πασσάς με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος ΟΠΑΠ, Θοδωρή Κολαξίδη

Στην ποδοσφαιρική βραδιά της Τρίτης, τη… διάγνωση ανέλαβαν οι Γρηγόρης Γκουντάρας, Γιώργος Μανίκας και Θανάσης Πασσάς, καλεσμένοι στο pre-game show που πραγματοποίησε στο κατάστημα ΟΠΑΠ το Sport24.gr, με χορηγό το Πάμε Στοίχημα.

Οι διάλογοι των καλεσμένων και του κοινού με τους οικοδεσπότες της βραδιάς Παντελή Βλαχόπουλο, Θέμη Καίσαρη και Μαρία Κουβέλη ήταν απολαυστικοί.
Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο κατάστημα ΟΠΑΠ των Αμπελοκήπων

Δείτε τα highlights από τη χθεσινή βραδιά:


Ο παλμός του Ευρωπαϊκού χτυπά στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα, όπου οι φίλαθλοι μπορούν να απολαμβάνουν καθημερινά την αγωνιστική δράση, σε συνδυασμό με διασκέδαση, παρέα με τους φίλους τους.

18+ επίγειο | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr