Η Nikon οργάνωσε press brunch για την παρουσίαση της Z6III

Σήμερα η Nikon παρουσίασε την εξαιρετικά ισχυρή υβριδική φωτογραφική μηχανή πλήρους κάδρου Ζ6ΙΙΙ

Η παρουσίαση έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας και πλήθος εκπροσώπων από τα media παρευρέθηκαν για να δουν από κοντά το εύρος των μεγάλων επιδόσεων της νέας φωτογραφικής μηχανής Nikon Z6III.

Την ενδιαφέρουσα παρουσίαση ακολούθησε brunch και συζήτηση για τις επιδόσεις της φωτογραφικής μηχανής, η οποία εξασφαλίζει εξαιρετικά λεπτομερείς φωτογραφίες καθώς και δυνατότητα εγγραφής video 6K/60P (RAW).



Η ολοκαίνουρια Z6III εισαγάγει ένα νέο επίπεδο επιδόσεων στις φωτογραφικές μηχανές πλήρους κάδρου και αποτελεί μια συναρπαστική αναβάθμιση για τους φωτογράφους και τους δημιουργούς video που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους ή να χρησιμοποιούν περισσότερα δημιουργικά στοιχεία, ενώ διατηρεί τον εξοπλισμό τους εξαιρετικά μικρό σε μέγεθος. Αυτή η φωτογραφική μηχανή αποδίδει από κάθε άποψη με εκπληκτική ποιότητα εικόνας και δυναμικό εύρος και χρωματική πιστότητα που εντυπωσιάζουν.



Οι φωτογράφοι εξασφαλίζουν στις φωτογραφικές λήψεις σταθερά ομαλή προβολή στο σκόπευτρο και μπορούν να χρησιμοποιήσουν ταχύτητα έως και 120 fps χωρίς να ανησυχούν για την παραμόρφωση περιστρεφόμενου κλείστρου.

Στις λήψεις video εξασφαλίζονται πεντακάθαρα πλάνα ποιότητας 6K και 5.4K απευθείας από τη φωτογραφική μηχανή, ενώ είναι επίσης δυνατή η δημιουργία video UHD 4K με πλούσιες λεπτομέρειες με υπερδειγματοληψία από το 6K της φωτογραφικής μηχανής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr