Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας: επιμένει σταθερά στην πολιτική χαμηλών τιμών

Το Maxi Home Super Save με τιμή 7,7 λεπτά ανά κιλοβατώρα έχει την χαμηλότερη τιμή της αγοράς για τον Ιούλιο

Εν μέσω σημαντικών ανατιμήσεων στο ρεύμα, που συνεχίζονται και τον Ιούλιο αγγίζοντας το 20% σε σχέση με τον Ιούνιο, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας επιμένει σταθερά στην πολιτική χαμηλών τιμών. Η εταιρεία, μέλος του Ομίλου ΔΕΠΑ Εμπορίας, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα το συμφέρον των καταναλωτών, παρέχει τη χαμηλότερη τιμή τιμολογίου για τον Ιούλιο με το πακέτο Ρεύμα Maxi Home Super Save με τιμή 7,7 λεπτά ανά κιλοβατώρα.



Παράλληλα, αυτό το μήνα προσφέρει και το χαμηλότερο «πράσινο» τιμολόγιο (13,99 λεπτά ανά κιλοβατώρα) μετά τον δεσπόζοντα πάροχο της αγοράς.

Επιδιώκοντας σταθερότητα στις τιμές του, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας αντιστέκεται σθεναρά στην έκρηξη των τιμών ρεύματος στο Χρηματιστήριο Ενέργειας, όπου η μέση χονδρεμπορική τιμή άγγιξε τα 131,73 ευρώ ανά μεγαβατώρα στις 25 Ιουνίου, ενώ κινήθηκε άνω των 90 ευρώ ανά μεγαβατώρα στη διάρκεια του μήνα.

Από την αρχή της ενεργειακής κρίσης άλλωστε, δέσμευση του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας ήταν να απορροφά τις έντονες διακυμάνσεις στη τιμή του ρεύματος, επιδιώκοντας να διατηρεί σε χαμηλά επίπεδα τα τιμολόγια προς όφελος των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.

Αυτή η στρατηγική έχει αποδειχθεί άκρως επιτυχημένη, καθώς έχει καταφέρει να χτίσει ένα ισχυρό πελατολόγιο με περισσότερα από 600.000 νοικοκυριά, 20.000 επαγγελματίες, 1.200 δημόσια κτήρια και 450 μεγάλους εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες, σε οκτώ μόλις χρόνια λειτουργίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr