Πέντε τηλεοράσεις που παίζουν… μεγάλη μπάλα!

Πέντε τηλεοράσεις που παίζουν… μεγάλη μπάλα!

Το φετινό καλοκαίρι, το ποδόσφαιρο έχει την τιμητική του

plaisio-1
Η στρογγυλή θεά έχει μπει για τα καλά σε κάθε σπίτι αφού Euro, Copa America και Ολυμπιακοί Αγώνες λίγο αργότερα θα κρατήσουν για τα καλά σε εγρήγορση τους φίλους της μπάλας, πριν η νέα ποδοσφαιρική σεζόν κάνει πρεμιέρα το δεύτερο μισό του Αυγούστου. Ως εκ τούτου αντιλαμβάνεσαι πως έχουμε την καλύτερη αφορμή, την ιδανική ευκαιρία για ‘σένα που σκεφτόσουν την αγορά νέας TV, να εξοπλίσεις το σαλόνι σου με μία συσκευή που θα σου δώσει θέση… VIP στα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου! Με τον βασιλιά των σπορ να σου δίνει πάσα πάρε-βάλε, τι λες, πάμε να δούμε πέντε μοντέλα τηλεοράσεων που θα παίξουν μεγάλη μπάλα φέτος το καλοκαίρι;

LG OLED 65B46LA 4K Ultra HD 65”
plaisio-2
Η OLED 65B46LA της LG θα σου προσφέρει τόσο εκπληκτική ποιότητα εικόνας που θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό, ακόμα κι αν η ποιότητα του αγώνα που παρακολουθείς δεν είναι κι η καλύτερη δυνατή. Με πάνω από οκτώ εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixels OLED να δημιουργούν ένα πραγματικό υπερθέαμα προσφέροντας χρωματική πιστότητα 100%, η πρόταση της LG είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης. Ενσωματώνει τον επεξεργαστή α8 ο οποίος με τη δύναμη της AI βελτιστοποιεί σε πραγματικό χρόνο την εικόνα, προσαρμόζοντας κάθε ρύθμιση χωρίς εσύ να χρειαστεί να κάνεις το παραμικρό. Στα παραπάνω πρόσθεσε τις τεχνολογίες Dolby Vision και Dolby Atmos και ετοιμάσου για ανεπανάληπτες συγκινήσεις.

Hisense Mini-LED 65U8KQ 4K Ultra HD 65”
plaisio-3
Κλείσιμο

Η Hisense είναι μία εταιρεία που όπως έχει αποδείξει και στο πρόσφατο παρελθόν, έχει το ποδόσφαιρο στο DNA της. Ως εκ τούτου, δεν θα μπορούσες να βρεις καλύτερη τηλεόραση από την 65U8KQ για να απολαύσεις τους αγώνες της αρεσκείας σου. Με ανάλυση 4K για Ultra HD καταστάσεις, τεχνολογία Quantum Dot Colour, πάνελ Mini-LED και υποστήριξη HDR10+, η εν λόγω smart TV θα γεμίσει τον χώρο σου με ολοζώντανα χρώματα και σπουδαίο ήχο που θα σε κάνουν να νιώσεις σαν να βρίσκεσαι στο γήπεδο της αγαπημένης σου ομάδας. Το Full Array Local Dimming PRO θα προσαρμόσει με ακρίβεια την ένταση του φωτός ενώ η μέγιστη φωτεινότητα των 1500 nits εγγυάται πως η εικόνα θα είναι πιο επιβλητική από ποτέ.

LG NanoCell 86NANO81T6A 4K Ultra HD 86”
plaisio-4
Με τη NanoCell 86NANO81T6A, η AI γίνεται ο καλύτερος… συμπαίκτης που είχες ποτέ, αναβαθμίζοντας την ποιότητα της εικόνας που φτάνει στα μάτια σου. Επίλεξε τον τύπο του περιεχόμενου που παρακολουθείς και άφησε τη smart TV της LG να ρυθμίσει με ακρίβεια κάθε επιλογή προκειμένου να σε καταπλήξει. Τα χρώματα είναι ζωηρά δίχως να χάνουν τους ρεαλιστικούς τους τόνους ενώ η υποστήριξη HDR10 Pro κάνει το τελικό αποτέλεσμα ακόμα πιο καθηλωτικό. Τη ρεαλιστική εικόνα πλαισιώνει κρυστάλλινος ήχος ο οποίος εξαπλώνεται αρμονικά γεμίζοντας τον χώρο, χάρη στο σύστημα εικονικού surround 9.1.2. Όσο για το webOS 24, θα σε φέρει ακόμα πιο κοντά στο αγαπημένο σου περιεχόμενο.

Sony QLED K75XR70 4K Ultra HD 75”
plaisio-5
Με την πρώτη ματιά η Sony QLED K75XR70 θα σε μαγέψει. Παρά τις 75 ίντσες της, βλέπεις, πρόκειται για μία πανέμορφη τηλεόραση που θα ενσωματωθεί αρμονικά σε κάθε χώρο, γεμίζοντάς τον με υπέροχες αποχρώσεις. Με τη δεύτερη ματιά όμως, απλά θα σε καθηλώσει. Χάρη στον Cognitive Processor XR και την τεχνολογία Mini-LED, η τηλεόραση της Sony έχει τη δυνατότητα να σου χαρίσει συγκλονιστικές εικόνες. Το XR Backlight Master Drive ελέγχει τον οπίσθιο φωτισμό για τα λευκότερα λευκά και τα πιο βαθιά μαύρα που είδες ποτέ, ενώ τα συστήματα XR Triluminos Pro, XR Contrast Booster, XR Super Resolution και XR HDR Remaster, θα αναβαθμίσουν ό,τι περιεχόμενο κι αν θελήσεις να παρακολουθήσεις.

Samsung Neo QLED 75QN90C 4K Ultra HD 75”
plaisio-6
Το Quantum Matrix είναι εδώ και… σκοράρει! Μία επιβλητική τηλεόραση στις 75 ίντσες, η 75QN90C είναι μία βασισμένη στην τεχνολογία Mini-LED, Neo QLED, που εγγυάται μοναδικές εμπειρίες θέασης υπό οποιαδήποτε γωνία κι αν την κοιτάς χάρη στις λειτουργίες Anti-Glare και Ultra Viewing Angle. Το Neo Quantum HDR+ θα σου προσφέρει συγκλονιστικές αποχρώσεις και ανεπανάληπτη ισορροπία χρωμάτων ακόμα και στις σκηνές με μεγάλη αντίθεση. Όσο για τον επεξεργαστή, ο Neural Quantum Processor 4K είναι ένα πραγματικό τεχνολογικό θαύμα καθώς βελτιστοποιεί κάθε σκηνή αυτόματα. Τα ηχεία ανοδικής κατεύθυνσης Dolby Atmos, τέλος, θα δημιουργήσουν ένα ηχητικό υπερθέαμα με ένα στην καρδιά του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης