Nova: «Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία 2024: Η ταινία» έρχεται στο Novasports!

Nova: «Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία 2024: Η ταινία» έρχεται στο Novasports!

Το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας που διένυσε 5202 χιλιόμετρα και 563 ναυτικά μίλια στα χέρια 600 λαμπαδηδρόμων ανά την ελληνική επικράτεια επί 11 ημέρες

nova-xr
Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ως Χρυσός Χορηγός Επικοινωνίας και πρόβαλε με τον αρτιότερο τρόπο την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία 2024 με την σφραγίδα της κορυφαίας δημοσιογραφικής ομάδας. Στο πλαίσιο αυτό, η μοναδική εμπειρία που έζησαν οι δημοσιογράφοι της Nova ακολουθώντας το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας σε όλη την ελληνική επικράτεια, έγινε ταινία και θα προβληθεί στο Novasports. Το αφιέρωμα, σε επιμέλεια του Αποστόλη Λάμπου, με τις συγκινητικές και μαγευτικές στιγμές του ταξιδιού του οικουμενικού αυτού συμβόλου, θα προβληθεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 22:00 από το Novasports Start και σε επανάληψη την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 13:30 από το Novasports Prime.

Κατά τη διάρκεια της ταινίας οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν όλα όσα συνέβησαν στις 11 ημέρες που διήρκησε η κορυφαία λαμπαδηδρομία που έγινε ποτέ επί ελληνικού εδάφους, καθώς το Ολυμπιακό φως διένυσε 5202 χιλιόμετρα και 563 ναυτικά μίλια στα χέρια 600 λαμπαδηδρόμων. Από την τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία ως την τελετή παράδοσης στο Παναθηναϊκό Στάδιο και από εκεί στο λιμάνι του Πειραιά για να τη μεταφέρει το ιστορικό Μπελέμ στη Γαλλία, η Nova δεν την άφησε στιγμή από τα μάτια της με τους δημοσιογράφους Αποστόλη Λάμπο και Διονύση Στρούμπο καθώς και τον οπερατέρ Τάσο Γιαννούτσο ταξιδεύοντας από την Αλεξανδρούπολη ως την Κρήτη κι από το Καστελόριζο ως την Κέρκυρα μέσα από 13 Περιφέρειες, επτά Νησιά, 43 Πόλεις, 41 Δήμους, πέντε Κοινότητες, 10 Αρχαιολογικούς Χώρους και δύο Ολυμπιακά Μουσεία.

Η συνέχεια επί της οθόνης Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 22:00 από το Novasports Start και σε επανάληψη την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 13:30 από το Novasports Prime!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης