Ο Δημήτρης Μαζαράκης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εθνικής Ασφαλιστικής

Η Εθνική Ασφαλιστική ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην πολύχρονη ιστορία της και επιβεβαιώνει την αποφασιστικότητά της να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες βελτιώσεις, που θα οδηγήσουν στην περαιτέρω ενίσχυση της ηγετικής θέσης της στον ασφαλιστικό κλάδο

Από σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουλίου, ο κ. Δημήτρης Μαζαράκης με σημαντική εμπειρία στην Ελληνική και διεθνή ασφαλιστική αγορά, αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ως Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Ως Διευθύνων Σύμβουλος, θα εστιάσει στην περαιτέρω ενίσχυση των δικτύων πωλήσεων, στη διασφάλιση της αποτελεσματικής διαχείρισης των διαθέσιμων κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων, καθώς και στη συνεχή βελτίωση της αποδοτικότητας του οργανισμού, και της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων, των ασφαλιστών, και των συνεργατών της εταιρίας. Επιπλέον, οι στρατηγικές του προτεραιότητες περιλαμβάνουν την εστίαση σε προϊόντα και υπηρεσίες που διασφαλίζουν διαχρονικά βιώσιμη και κερδοφόρα ανάπτυξη, δημιουργώντας αξία για όλους τους ενδιαφερόμενους.
Ο Δημήτρης Μαζαράκης

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν οργανισμό πρότυπο», δήλωσε ο κ. Μαζαράκης αναφέροντας ότι «Η επιτυχία μας θα στηριχθεί στην αξιοποίηση και ανάπτυξη του ταλέντου των ανθρώπων μας, στη δημιουργία της θετικής εταιρικής κουλτούρας και νοοτροπίας, αλλά και στην επένδυση σε τεχνολογία αιχμής. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την εξαιρετική ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής για να δημιουργήσουμε έναν οργανισμό που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια και θα οδηγεί τις εξελίξεις», και τόνισε «Είμαι πεπεισμένος ότι οι καλύτερες μέρες για την Εθνική Ασφαλιστική είναι μπροστά μας!»

Η Εθνική Ασφαλιστική είναι έτοιμη να συνεχίσει την κληρονομιά της ηγεσίας στην ελληνική ασφαλιστική βιομηχανία, υπό την καθοδήγηση του κ. Μαζαράκη, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς και της Ελληνικής οικονομίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr