Summer Sales: Top 6 Summer Gadgets που χρειάζεσαι

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις για φέτος είναι προ των πυλών! Ετοιμάσου να αποκτήσεις τα απαραίτητα καλοκαιρινά gadget για τις εξορμήσεις σου στις παραλίες

Δεν κάνουν όλοι καλοκαιρινές διακοπές με τον ίδιο τρόπο αλλά η τεχνολογία και τα gadgets έχουν κάτι για όλους! Πέρα από τα smartwatches υπάρχουν αρκετά gadget για να κάνουν το καλοκαίρι σου καλύτερο. Και οι καλοκαιρινές εκπτώσεις του Ιούλη είναι η ιδανική περίοδος για να τα αποκτήσεις. Πάμε να σου δώσουμε ιδέες πέρα από τα wearables για μοναδικά καλοκαιρινά gadget!

1. Turbo-X Drone Viper 4K Μαύρο



Θα αρχίσουμε τις προτάσεις μας λίγο αντισυμβατικά, ένας συνδυασμός παιχνιδιού και εργαλείου: drone! Ιδανικός σύντροφος για να έχεις μοναδικές λήψεις από τις διακοπές σου.
Η πρόταση μας είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ (189g) και ευέλικτο drone με δυνατότητα λήψης βίντεο 4K, το Turbo-X Drone Viper. Παρά το μικρό του μέγεθος, στο εσωτερικό του «κρύβει» προηγμένες τεχνολογίες — όπως 4Κ Dual Camera με ρυθμιζόμενη κλίση για εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο, Hand Gesture Shooting για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, ηλεκτρονικό σταθεροποιητή εικόνας (EIS) για μεγαλύτερη σταθερότητα, λειτουργίες Follow Me (GPS), Return Home, Optical Flow Visual Positioning και Tap Flight — οι οποίες το κάνουν ένα από τα πιο εξελιγμένα drone στην κατηγορία του.
Συμβατό με smartphone iOS και Android, έχει 25 λεπτά μέγιστο χρόνο πτήσης και εμβέλεια λήψης που αγγίζει τα 500m.
Εκτός από το Turbo-X Drone Viper η συσκευασία περιλαμβάνει: τηλεχειριστήριο Wi-Fi 5GHz, ανταλλακτικούς έλικες, καλώδιο φόρτισης USB, και θήκη μεταφοράς.

2. Garmin Fenix 7X Solar 51mm Slate



Φυσικά ένα καλό smartwatch είναι ιδανικός σύντροφος για τις εξορμήσεις σου, η πρόταση μας από την Garmin είναι ένα ισχυρό GPS wearable. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και PVD (51mm), το fēnix® 7X Solar έρχεται με ευανάγνωστη στον ήλιο οθόνη 1,4” (280 x 280) MIP και ενισχυμένο γυαλί PowerGlass™, φακό LED, αδιαβροχοποίηση 10 ΑΤΜ και συνδεσιμότητα Wi-Fi, Bluetooth® και ΑΝΤ+. Το ρολόι είναι δοκιμασμένο σύμφωνα με τα αμερικάνικα στρατιωτικά πρότυπα για αντοχή σε κρούση, νερό και εναλλαγές θερμοκρασίας. H αυτονομία της μπαταρίας του φτάνει ακόμα και τις 89/122 ώρες με ηλιακή φόρτιση σε λειτουργία GPS, τις 28/37 ημέρες με ηλιακή φόρτιση σε λειτουργία Smartwatch και τις 62/139 ημέρες με ηλιακή φόρτιση σε λειτουργία Expedition GPS Mode (ολοήμερη χρήση και 3 ώρες ανά ημέρα σε εξωτερικό χώρο). Οι αισθητήρες πλοήγησης για εξωτερικές δραστηριότητες καθοδηγούν τις εξορμήσεις σου στα ανεξερεύνητα μονοπάτια. Και για να συμπληρώσει τη καθημερινότητά σου, οι λειτουργίες διασύνδεσης περιλαμβάνουν έξυπνες ειδοποιήσεις, αποθήκευση και αναπαραγωγή μουσικής και ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay. Φυσικά σου παρέχει και πολλές πληροφορίες για την φυσική σου κατάσταση αφού καταγραφεί καρδιακούς παλμούς, αναπνοή, τα επίπεδα του στρες, τον ύπνο και άλλα! Το Fenix 7X θα φροντίσει να είσαι πάντα στα καλύτερα σου και να μην χαθείς ποτέ!

3. Xiaomi Watch 2 Pro Silver



Για σένα που θες τις ευκολίες ενός καλού smartwatch αλλά δεν είσαι φίλος των extreme αποδράσεων σου έχουμε πρότασης από την Xiaomi. Κατασκευασμένο στο πνεύμα ενός κλασικού ρολογιού χειρός με καντράν 46mm, διαθέτει παριζιάνικου τύπου στεφάνη και υψηλής ποιότητας σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Υποστηρίζει έως 150 λειτουργίες γυμναστικής, καθώς διαθέτει βελτιστοποιημένο επαγγελματικό μοντέλο αλγορίθμου, ώστε να μετρήσει όλα τα είδη δεδομένων υγείας, αλλά και την παρακολούθηση ύπνου, του καρδιακού ρυθμού 24/7. Επίσης διαθέτει περισσότερες από 20 ενσωματωμένες όψεις ρολογιού, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών δυναμικών προσόψεων. Ενσωματώνει 1,43" AMOLED οθόνη always-on (466×466, PPI 326) και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο 32GB. Το ρολόι προσφέρει έξυπνη εμπειρία με το Google Wear OS και επάνω από 200 Google Apps. Επιπλέον, υποστηρίζει απομακρυσμένη λήψη φωτογραφιών και προεπισκόπηση. Απλά πάτησε το κουμπί λήψης και απαθανάτισε τις αγαπημένες σου στιγμές ενώ βρίσκεσαι εν κινήσει.

4. Xiaomi Electric Scooter 4 Lite + Lock



Για να πηγαίνεις όπου θες με στυλ σου προτείνουμε: το Electric Scooter 4 Lite της Xiaomi. Ένα όχημα που συνδυάζει επιδόσεις, ασφάλεια, αντοχή και τη χαρακτηριστική, μινιμαλιστική σχεδίασης της εταιρείας. Διαθέτει τιμόνι σε σχήμα Τ και φαρδύτερο (κατά 5mm) deck, πνευματικά ελαστικά 8,5 ιντσών, σύστημα διπλής πέδησης για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, ισχυρό κινητήρα χωρίς ψήκτρες με ονομαστική απόδοση 300W (600W Max.), τρεις ευπροσάρμοστες ρυθμίσεις ταχυτήτων, έξυπνο σύστημα διαχείρισης της μπαταρίας (BMS) και οθόνη LED. Πλήρως φορτισμένη, η χωρητικότητας 187Wh μπαταρία του Xiaomi Electric Scooter 4 Lite μπορεί να προσφέρει αυτονομία έως και 20 χλμ., ικανοποιώντας τις τυπικές απαιτήσεις μετακίνησης. Ταυτόχρονα, το σύστημα BMS παρέχει έξυπνη ολόπλευρη προστασία της μπαταρίας. Κατασκευασμένο από ελαφρύ, υψηλής αντοχής κράμα (15,6kg), ώστε να είναι βολικό στη μεταφορά και να αντέχει αναβάτη με μέγιστο βάρος έως και 100kg, παρέχει στεγανότητα IP54 και είναι συμβατό με την αναβαθμισμένη εφαρμογή Xiaomi Home/Mi Home.

5. Turbo-X Portable Air Pump



Ένα gadget που πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου στις διακοπές και όχι μόνο. Η Turbo-X Portable Air Pump είναι μια φορητή τρόμπα που μπορείς να έχεις πάντα μαζί σου, στην περίπτωση που χρειάζονται αέρα τα ελαστικά σου! Διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα πίεσης, ο οποίος αυτοματοποιεί τη διαδικασία χρήσης με ακρίβεια +/- 2 PSI. Οι μικρές διαστάσεις (125 x 71 x 46 mm) και το χαμηλό της βάρος την καθιστούν βολική στη μεταφορά, ενώ η στιβαρή της κατασκευή εγγυάται για την αντοχή του στον χρόνο. Ενσωματώνει ευανάγνωστη οθόνη LED, πρακτικό φακό LED για χρήση στο σκοτάδι, κουμπί ελέγχου και επαναφορτιζόμενη μπαταρία χωρητικότητας 2.000 mAh - η φόρτιση της οποίας πραγματοποιείται μέσω μίας θύρας USB-C. Αναμφίβολα μία έξυπνη, ολοκληρωμένη και φορητή λύση ιδανική για το αυτοκίνητο, την μοτοσικλέτα, το ποδήλατο, το ηλεκτρικό πατίνι, τη μπάλα των παιδιών ή ακόμα και το φουσκωτό στρώμα θαλάσσης!

6. Joway HW01 Power Station 300W



Τέλος για σένα που δεν αρκεί ένα απλό powerbank ή περνάς χρόνο μακριά από παροχή ρεύματος σου προτείνουμε τον φορητό ηλεκτρικό σταθμό Joway HW01 300W. Ιδανικός για την τροφοδοσία μικρών συσκευών (κινητά τηλέφωνα, φορητά ηχεία, κάμερες, drones, φορητούς υπολογιστές κ.ο.κ.) αλλά και για περιπτώσεις ανάγκης — όπως π.χ. για την εκκίνηση ενός οχήματος με εξασθενημένη μπαταρία. Φιλικός προς το περιβάλλον, ενσωματώνει ανθεκτικές στο χρόνο μπαταρίες φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) χωρητικότητας 300Wh. Υποστηρίζει διαφορετικές μεθόδους φόρτισης: φόρτιση μέσω USB-C, φόρτιση DC και μέσω ηλιακού πάνελ, για ταχύτερη φόρτιση υποστηρίζει συνδυασμό USB-C + DC. Διαθέτει πρακτική λαβή, κορυφαίο σύστημα διαχείρισης μπαταρίας (BMS), ανεμιστήρα έξυπνου ελέγχου θερμοκρασίας, λειτουργία προστασίας από ηλεκτροπληξία και ανθεκτικό σχεδιασμό με δυνατότητα λειτουργίας από τους -20 έως και τους 45°C. Συμβατό με πολλές συσκευές αφού προσφέρει σειρά εξόδων: μία έξοδο εναλλασσόμενου ρεύματος AC (220V ~ 50Hz, 300W max.), μία έξοδο φορτιστή αυτοκινήτου (11-14,2V @ 120W max.), μία έξοδο αναπτήρα αυτοκινήτου (τρεις βαθμίδες), μία έξοδο DC (11-14,2V @ 120W max.), δύο εξόδους USB (A1 22,5W + Α2 22,5W) και μία USB-C PD (100W).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr